Karaörenlilerden 3 Bin 500 Kişilik Dev İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Karaörenlilerden 3 Bin 500 Kişilik Dev İftar Yemeği

Karaörenlilerden 3 Bin 500 Kişilik Dev İftar Yemeği

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Karaören mahallesine ait Karaörenliler Derneği, geleneksel olarak 11 yıldan bu yana sürdürmüş oldukları iftar yemeklerine bir yenisini daha ekleyerek 3 bin 500 kişilik dev bir iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

15.07.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Karaören mahallesine ait Karaörenliler Derneği, geleneksel olarak 11 yıldan bu yana sürdürmüş oldukları iftar yemeklerine bir yenisini daha ekleyerek 3 bin 500 kişilik dev bir iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

İftar yemeği verilen Yıldıztepe mahallesi Öğretmen sokak, kelimenin anlamıyla iftara katılanlar tarafından tamamen doldurulmuştu. Karaörenliler Derneği Başkan Yavuz Erkaya ve üyeler Adil Ülker, Yunus Koyun, Hüseyin Pakel ve Gürsel Güler, Karaörenliler köyünün Eskişehir'de tam 800 hane oturanı olduğunu anlatarak, "Karaörenlilerden her aileyi 4 kişi kabul edersek ki tamamına yakını iftardaydı, bu da yaklaşık 3 bin davetli demektir. Ayrıca mahallenin katılımını da eklersek bu sayı daha fazladır.Biz gene de ne olur olmaz diyerek 3 bin 500 kişilik yemek yaptırdık. Tüm katılanlara candan teşekkür ederiz. Karaörenlilerin Eskişehir ve köydeki birbirine bağlılıkları devam edecektir. Ayrıca iftar yemeğine maddi manevi katkı veren Karaörenli iş adamlarına da içtenlikle teşekkür ederiz" dediler.

Karaörenlilerin iftar yemeğinde ayrıca Kareaörenli kadınlar Halil Yasin Camii'nde iftarlarını yaptılar. İftar yemeğine Karaören Muhtarı Ramazan Topal ve muhtarlık üyeleri de katıldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaörenlilerden 3 Bin 500 Kişilik Dev İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement