Karayolları, 'Bayramda Gişelerden Ücret Alındı' İddialarını Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Karayolları, 'Bayramda Gişelerden Ücret Alındı' İddialarını Yalanladı

Karayolları Genel Müdürlüğü, bazı internet sitelerinde yer alan "Teknik arıza nedeniyle bazı otoyol gişelerinde bayramda ücret alındı" iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

06.10.2014 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları Genel Müdürlüğü, bazı internet sitelerinde yer alan "Teknik arıza nedeniyle bazı otoyol gişelerinde bayramda ücret alındı" iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, bayramda gişelerde ücret alındığı iddiası yalanlanırken, bazı gişelerdeki gösterge arızasından dolayı böyle bir algının oluşmuş olabileceği kaydedildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle; "Haberde iddia edildiği gibi gişelerde vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret alınması söz konusu değildir. Bayram süresince köprü ve otoyollarda bulunan OGS-HGS gişelerinin ücretsiz mod'a alındı ve sürücü hesaplarından geçiş ücreti tahsilatı yapılmadı. Bazı HGS gişe sahalarında tarih bilgisinin hatalı giriş yapılmasından dolayı gişelerde bulunan ücret yan göstergelerinin erken devreye girmesi nedeniyle sürücülerimiz hesaplarından para tahsil edildiği düşüncesine kapılmış olup aslında sadece ücret yan göstergelerinde sorun yaşanmış ve sürücülerin banka hesaplarından geçiş ücreti tahsil edilmemiştir. Dolayısıyla konuya ilişkin herhangi bir sürücü mağduriyeti yaşanmamış olup Mahmutbey, Hadımköy, Avcılar ve diğer sorun yaşanan istasyonlarda ücret yan göstergelerine müdahale edilerek sorun giderilmiştir." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karayolları, 'Bayramda Gişelerden Ücret Alındı' İddialarını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement