Kara Yollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Kara Yollarında Durum

Kara Yollarında Durum

Kara yollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

15.10.2014 08:25  Güncelleme: 08:59

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Bolu Dağı Tüneli'nde temizlik çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikametinde 23.00-07.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak, ulaşım Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 karayoluna, Ankara-İstanbul yönünde de Abant Kavşağı'ndan D-100 karayoluna yönlendirilecek.

TEM otoyolunun Lüleburgaz- Babaeski Kavşağı 1-6 kilometreleri arasında viyadük ve yaklaşımlarının üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle Lüleburgaz-Babaeski yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Babaeski-Lüleburgaz yönünden çift yönlü sağlanacak.

Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde, diğer günlerde ise 15-20 dakikalık aralıklarla yol geçici süre ile trafiğe kapatılacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kara Yollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement