Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

15.05.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi- İzmir (İzmit Körfezi geçişi ve bağlantı yolları dahil) Gebze -Orhangazi kesimi 0-4. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları sürdüğünden, İstanbul-Ankara yönü 45. kilometresi (Gebze kavşağı girişi) 48. kilometresi K.1 kavşağı Kol-1 kesişimi ulaşıma kapatıldı. Bu yüzden Ankara yönüne gidecek sürücüler gişelere gelmeden D-100 üzerindeki Gebze kavşağından yönlendirilecek.

Ankara çevre otoyolunun Sincan kavşağı köprüsü kesiminde devam eden üstyapı onarımı çalışmaları nedeniyle 28 Mayıs'a kadar Eskişehir kavşağı-Ayaş kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrolü olarak sağlanacak.

TEM otoyolunun Mahmutbey Doğu kavşağı-Çerkezköy kavşağı kesiminde yer alan köprü ve viyadüklerdeki yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylül'e kadar 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde kısa süreli aralıklarla sol şerit trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement