Kardeş Okullar Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kardeş Okullar Piknikte Buluştu

Kardeş Okullar Piknikte Buluştu

Nazilli ve Sultanhisar’da eğitim gören anaokulu öğrencileri düzenlenen piknikte buluşurken, etkinlik kapsamında Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilere eğitim de verildi.

11.05.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli ve Sultanhisar'da eğitim gören anaokulu öğrencileri düzenlenen piknikte buluşurken, etkinlik kapsamında Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilere eğitim de verildi.

Dr. Yüksel Yalova Sümer Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen etkinliğe Nazilli Latife Hanım Anaokulu Güneş-1, Güneş-3 ve Dolunay sınıfları ile Sultanhisar Sabiha Gökçen Anaokulu ve Atça Cumhuriyet Anaokulu, Nazilli Nazlı Kız Anaokulu öğrencileri katıldı.

Nazilli Latife Hanım Anaokulunun kardeş anaokullarının katılımıyla düzenlenen piknikle çocuklara doğa sevgisi bir kez daha aşılanmış oldu. Çocuklar gönüllerince oyunlar oynayıp güzel bir gün geçirirken, Trafik Haftası olması sebebiyle Sümer Parktaki Trafik Eğitim alanında çocuklara Trafik Kuralları ile ilgili uyulması gereken kurallar ve trafik işaretlerinin ne anlama geldiği anlatıldı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Latife Hanım Anaokulu Okul Müdürü Hatice Kıvrak; "Etkinliğimizde piknik yapmamızın yanı sıra trafik kurallarını doğru öğrenmenin, küçük yaşta öğrenmenin gerekliliği öğrencilerimize açıklandı. Pikniğe katılan öğrencilerimiz trafik eğitiminin yanı sıra açık havada yemeklerini yediler. Çok mutlu oldukları gözlendi" dedi.

Kıvrak, kardeşliğin önemini, değişik ortamlarda değişik paylaşımlarda bulunmanın çocukların sosyalleşmesi için çok önemli olduğunu vurgulayarak pikniğe katılan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardeş Okullar Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement