Kargı Güreş Kursundan Müsabakalarda Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Kargı Güreş Kursundan Müsabakalarda Büyük Başarı

Kargı Güreş Kursundan Müsabakalarda Büyük Başarı

Çorum’un Kargı ilçesinde kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan güreş kursuna katılan sporcular serbest ve Grokoremen stil güreş İl birinciliği müsabakalarında toplamda 2 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük derecesi yaparak toplam 10 madalya kazandı.

07.04.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Kargı ilçesinde kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan güreş kursuna katılan sporcular serbest ve Grokoremen stil güreş İl birinciliği müsabakalarında toplamda 2 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük derecesi yaparak toplam 10 madalya kazandı.

İlçede özellikle ata sporu olan güreşe yoğun bir ilgi olduğunu Kargı'nın güreşte ciddi bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Antrenör Kazım Karabıyık, "Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları çıkaran ilçemizde güreşin canlanması ve hak ettiği yere gelmesi için elimden gelen çabayı göstereceğim" dedi.

Elde edilen başarıların tesadüf olmadığını, disiplinli ve programlı çalışmalar sonucunda elde edildiğinin altını çizen Karabıyık, "Güreş eğitimine başladığımız günden bu yana çalışmalara ve güreşçilere maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta Kargı Kaymakamımız Ali Erdoğan'a, Belediye Başkanımız Zeki Şen'e, Milli Eğitim Müdürümüz Metin Küçükaydın'a, Halk Eğitim Müdürümüz Mücahit Açıkbaş'a ve güreşçilere her daim hamilik yapan Fevzi Camcı'ya ve esnaflarımıza teşekkür ederim. Temennim Türkiye Şampiyonasında da güreşçilerimizin derece yaparak kürsüye çıkmalarıdır" dedi.

Karabıyık, ayrıca dört güreşçinin önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kargı Güreş Kursundan Müsabakalarda Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement