Karı-koca Aynı Partiden Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Politika

Karı-koca Aynı Partiden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Karı-koca Aynı Partiden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Kırşehir’de, karı-koca aynı siyasi partiden 7 Haziran tarihinde yapılacak 25. Dönem milletvekilliği genel seçimleri için aday adayı oldu.

22.03.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de, karı-koca aynı siyasi partiden 7 Haziran tarihinde yapılacak 25. Dönem milletvekilliği genel seçimleri için aday adayı oldu.

Kırşehir Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Tarık Aykanat, Semra ve Mesut Şahin çiftinin partilerine müracaatlarının kendisini sevindirdiğini fakat birinci sıranın kim olacağını merakla beklediğini söyledi.

Aykanat, bu başvuruyu şaşkınlıkla karşıladıklarını belirterek "Önce tereddütte kaldım ve neden olmasın dedim. Kendilerinin başvurularını alarak genel merkeze ilettik. İkisi de birinci sıra adayı olmak için yarışıyor, biz de kamuoyu gibi genel merkezin yanıtını bekleyeceğiz" dedi.

Siyaset yarışında olduğu gibi evde de yarış halinde olduklarını söyleyen Mesut Şahin de, "Normalde kendisi Kadın Kolları İl Başkanımız. Biz aynı partide hizmet veriyoruz. Eşim Kadın Kolları İl Başkanı iken bende İl Başkan Yardımcısıydım. Evde milletvekili aday adayı olacağımı söylediğimde bana istenilen evrakları sordu. Bende gerekli evrakları söyledim. Ben başvurumu yaptıktan iki gün sonra İl Başkanımız aradı. Bana 'Eşiniz de milletvekili aday adayı olmak için başvuru da bulundu bilginiz var mı?' diye sordu. Duyduğumda şok oldum. Eşim de bana evde sürpriz yapacakmış, ikimiz de aday adayıyız illaki birinci sırayı ben alırım diye düşünüyorum ancak temayül yoklamasında belki Kadın Kolları Başkanlığından dolayı hanımların baskı yapması neticesi eşim birinci çıkabilir" dedi.

Semra Şahin de, eşinin birinci sırayı alamayacağını düşündüğünü belirterek şunları söyledi: "Neden hep erkekler, biz de aday adayı olabiliriz diye düşündüm. Daha önce düşünmüştüm aday adaylığını eşimde anlatınca ve başvuru yapınca bende evrakları hazırlayarak başvuru da bulundum. Toplumda şaşkınlıkla karşılanıyor nasıl seçim yapacağız kimi seçeceğiz gibi konuşuluyor ama hep ben kazanıyorum. Bu kadar destek alacağımı beklemiyordum. Evde de rakibiz." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Karı-koca Aynı Partiden Milletvekili Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şahin: insanlar saflarını belirtmişler helal olsun bir damla su ile. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement