Karınca Köyü Sakinleri Ezan Sesi Duymak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Karınca Köyü Sakinleri Ezan Sesi Duymak İstiyor

Karınca Köyü Sakinleri Ezan Sesi Duymak İstiyor

Elazığ Kovancılar Karınca Köyü'nde 2011'den bu yana yapılan cami bir türlü bitmedi. Yeterli yardım yapılmadığı gerekçesiyle ibadete açılamayan cami, yardım bekliyor.

05.04.2016 11:55

2003'de meydana gelen depremde yıkılan ve 2011'de hayırsever vatandaşlar tarafından startı verilen Karınca Köyü Cami, yeterli yardım yapılmadığı gerekçesiyle bitirilemedi. Yaklaşık 90 hanesi bulunan Karınca Köyü, dini ibadetlerini yapmak için ya çevre köylere gidiyor ya da Kovancılar merkeze gitmek zorunda kalıyor. Bin kişilik kapasitesi olan ve taziye evini de bünyesinde barındıran camiinin büyük bir kısmı bitmiş durumda. Ancak yardımlar yetmediği için camii bir türlü kapılarını ibadete açamadı.

ÇİFTÇİ: "YAPACAĞINIZ YARDIMLAR SAYESİNDE ANCAK CAMİ AÇILIR"

Karınca Köyü Muhtarı Necati Çiftçi, hayırsever vatandaşlardan yardım istedi. Çiftçi: " Köyümüz 90 haneli ve ayrıca da 3 mezrası bulunuyor. Uzun süredir köyümüzde cami ve taziye evi yapmak için yardım topladık. Topladığımız yardımlar ile camimizin büyük bir kısmını bitirdik. Ancak eksiklerimiz devam ettiği için camiyi ibadete açamadık. Ben buradan hayırsever vatandaşlara çağrı yapıyorum. Gelin yardımcı olun. Camimiz için çimento, tuğla ve kum gibi malzemeler ile de yardımcı olabilirsiniz. Önümüzde Ramazan, gelin bu hayırlı aylarda yardım edin" dedi.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karınca Köyü Sakinleri Ezan Sesi Duymak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement