Eski Patronunu "Karını Kullandım" Deyince Öldürmüş - Son Dakika
Güncel

Eski Patronunu "Karını Kullandım" Deyince Öldürmüş

Eski Patronunu "Karını Kullandım" Deyince Öldürmüş

Antalya'da geçen eski patronu Selim Erdemir'i öldüren Ertan Cincir, mahkemedeki savunmasında "Karını kullandım" dediği için tüfekle ateş ettiğini öne sürdü.

30.07.2015 10:59  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 1500 TL alacaklı olduğunu iddia ettiği eski patronu Selim Erdemir'i pompalı tüfekle öldüren Ertan Cincir, "İmam nikahlı karımı kullandığını söyleyince rasgele ateş ettim" dedi.

ARKADAŞLARINI YANINI ALIP İŞ YERİNİ BASTI

Antalya'da geçen 19 Mayıs günü elektrik tesisatçılığı yapan eski patronu Selim Erdemir'e telefon açan 33 yaşındaki Ertan Cincir, tartışmaya başladı. Tarafların birbirine küfür etmesi üzerine Selim Erdemir, iki arkadaşını da yanına alarak eski kalfası Ertan Cincir'in çalıştığı, Memurevleri Mahallesi'ndeki araç kiralama şirketine gitti. Erdemir Ertan Cincir'i bulamayınca şirket çalışanlarıyla kavga etti. Kavgayı, yanındaki arkadaşları ayırdı. Bunu haber alan Cincir, pompalı tüfekle işyerine geldi. Arkadaşlarıyla otomobile binip ayrılacağı sırada Cincir'in geldiğini gören Erdemir, tekrar araçtan indi. Cincir ise elindeki pompalı tüfekle peş peşe iki kez ateş etti. İlk ateşte kaçmaya çalışan Erdemir, ikincisinde sırtından vuruldu. Erdemir, hastanede yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kaçan Cincir ise yakalanıp tutuklandı.

"PARAMI VERMEDİ, KÜFÜR ETTİ"

Hakkında 'kasten insan öldürmek' suçundan ömür boyu hapis istemiyle dava açılan Cincir, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, eski patronunun kendisine küfür ettiğini, 'Karını kullandım' dediği için tüfekle ateş ettiğini öne sürdü. Erdemir'in yanında 4 yıl çalıştığını anlatan Cincir, savunmasında şunları söyledi:

"Kendisinden 1500 lira alacaklıydım. Bu parayı istediğimde sürekli oyalıyordu. Olay günü sabah telefon açıp paramı istedim. Hesap numarası istedi. Ben de verdim. Ancak paramı gün içinde yine yatırmadı. Bunun üzerine akşam saatlerinde tekrar aradım, tartıştık. Parayı ödemeyeceğini söyledi. Sonra benim çalıştığım yere gelmiş. İşyerine gittiğimde beni görünce araçtan indiler. Erdemir üzerime yürüdü, bana küfretti. Karımı kullandığını iddia etti. Nikahsız eşimden iki yıldır ayrıyım. Eşimden bir çocuğum var. Eşim çocuğumuzu da alıp gitmişti. Bu sözleri söyleyince tüfekle rasgele ateş ettim. Öldürme kastıyla ateş etmedim."

"ÇOCUKLARIMI BOYNU BÜKÜK BIRAKTI"

Selim Erdemir'in dini nikahlı eşi Sedef Tilkici ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Selim Erdemir'den üç çocuğu olduğunu anlatan Sedef Tilkici, sanığın yalan söylediğini iddia etti. Sanığın düzenli bir işi olmadığını, zaman zaman eşinin yanında günübirlik çalıştığını savunan Tilkici şunları anlattı: "Eşim kendisine acıdığı için zaman zaman çağırıp iş veriyordu. Sanığın eşimden 1500 lira alacağı olduğuna inanmıyorum. Eşimin varsa çok az bir borcu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca eşim, Ertan'ın durumuna üzülüyordu. Eşi Ertan'ı terk edip çocuğu da alıp gitmişti. Ertan'ın eşiyle eşimin ilişkisi olduğu iddiası doğru değil. Hatta Ertan karısını öldüreceğini söylüyormuş. Kocam Ertan'ı sakinleştirdiğini anlatıyordu bana. Eşim Ertan'a iş verdi, yardımcı oldu. Karşılığı ise bu oldu. Eşimi sırtından vuran Ertan, çocuklarımı da boynu bükük bıraktı."

Duruşmada, olay anında Selim Erdemir'in yanında olan arkadaşları Ali A. ile Gökhan E. de tanık olarak dinlendi. Ali A. ile Gökhan E., ikili arasında tartışma yaşanmadan Ertan Cincir'in pompalı tüfekle ateş ettiğini, ikinci ateşte Selim Erdemir'in sırtından vurulduğunu söyledi.

Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Patronunu 'Karını Kullandım' Deyince Öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • a.v.: Adam öldüren bu cibiletsiz rahat rahat iftirada atar tabii pislik 17 3 Yanıtla
  • hakan: batıda bunlara kürtlere iş verene aş verene dükkanlarından alış veriş yapana , evini kiraya verene, bunlara evini barkını açanlara sözüm kaypaklara ey türkler tepkinizi verin artık daha ne bekliyorsunuz şüphelendiğinizi 155 e bildirin mutlaka 7 12 Yanıtla
  • düşün: devletin yapamadığını adam yapmış haklı şekilde öldürmüş... şetiatsız yaşayan her millet daha çok acı çeker... 8 7 Yanıtla
  • türk: bizde yedik 13 0 Yanıtla
  • Kültüryumağı: Ne kadar mal var şu ülkede. Su Yorumları okuyun dediğimi anlarsınız 11 0 Yanıtla
  • ahsen mert: elin karısına göz dikersen belanı bulursun. canın cehenneme 9 2 Yanıtla
  • SEKO: YALAN KARISINI KULLANMIŞMIŞ HARAC İSTEDİK VERMEDİ DESENE GÖT BUDA MODA OLDU BİR KİŞİ BİRİNİ ÖLDÜRDÜGÜ ZAMAN PACAYI YIRMAK İÇİN HEMEN NAMUS MESELESİ 6 4 Yanıtla
  • Vatan sağolsun: ALLAHIM vatanımıza milletimize ordumuza zeval vermesin. Bu hainlerin kökü kurusun. şehitlerimizin mekanı cennet olsun. 5 4 Yanıtla
  • vatandaş: karını kullandım dedi öldürdüm demekle aklınca ceza indirimi alacak uyanık adamdan para istemiştir vermyince öldürdü par vermedi öldürdüm desede ömür boyu müebbet ama namus olayı olursa cezadan yırtacak ama hakimler yerse:) 8 1 Yanıtla
  • lale: hep kendilerini kurtarmak için böyle yalanlar söylüyorlar ölen kendini savunamaz yaa taktik aynı 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement