Karla Mücadelede Mekanize Dönemi Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Karla Mücadelede Mekanize Dönemi Başlıyor!

Karla Mücadelede Mekanize Dönemi Başlıyor!

İlçe genelinde birbirinden farklı modern belediyecilik örneklerine imza atan Karacabey Belediyesi, şimdi de karla mücadelede mekanize dönemine geçiyor.

12.01.2016 14:52

Modern belediyecilik anlayışı gereği, ilçe halkının yaz-kış ulaşımını kolaylaştırmak için her türlü teknik donanım ile ekipleri güçlendiren Karacabey Belediyesi, karla mücadele konusunda etkin adımlar atarak, kar ve buzlanma nedeni ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, mevcut araç filosunu yeni aldığı mekanize araçlarla güçlendirdi.

Karacabey Belediyesi, kar ve buzlanma nedeni ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, araç filosunu yeni aldığı mekanize araçlarla daha da güçlendirdi.

"Modernize Çalışmalarımız Kararlılıkla Sürecek"

Modern belediyecilik anlayışları gereği, ilçe halkının yaz-kış ulaşımını kolaylaştırmak için her türlü teknik donanım ile ekiplerin güçlendirildiğini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; "Küresel iklim değişiklikleri nedeni ile bölgemizde daha kısa sürede daha fazla miktarda yağışlarla karşılaşıyoruz. Kış şartları ile mücadelede, insan gücü ağırlıklı olarak hizmet veren ekiplerimizi, modern araçlarla takviye ettik. Bu sayede daha kısa sürede, daha fazla sokak ve ana arterlerde çalışmalarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Karacabey Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi 'Modern ve Çağdaş Kent Karacabey' hedefimiz doğrultusunda canla başla çalışarak, kent ulaşımını rahatlatma konusunda modernize faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın ulaşımı için özverili şekilde çalışmalarını yürüten ekiplerimize kolaylık, yeni araçlarımızın da ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karla Mücadelede Mekanize Dönemi Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement