Karlıova Belediyesi'ne Araç Hibesi - Son Dakika
Yerel

Karlıova Belediyesi'ne Araç Hibesi

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve kardeş belediyelerden toplam 8 araç hibe edildiğini söyledi.

25.02.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve kardeş belediyelerden toplam 8 araç hibe edildiğini söyledi.

Bingöl, yaptığı açıklamada, belediye imkanlarının yetersizliği nedeniyle yeni araç satın alacak imkanlarının bulunmadığını belirterek, bunun için kardeş belediyelerden araç talep ettiklerini bildirdi.

Karlıova halkına daha iyi hizmet vermek için çabaladıklarını anlatan Bingöl, şunları kaydetti:

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan belediyemize 3 kamyon, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Belediyesi, Şanlıurfa Belediyesi ve Sancaktepe Belediyesi'nden birer araç hibe edildi. Şimdilik bir itfaiye aracı sıkıntımız var ve en kısa zamanda onu da temin edeceğiz. Bakanlık ve kardeş belediyelerimiz sayesinde araç filomuzu güçlendirdik, Karlıova için elimizden gelen bütün imkanları değerlendireceğiz. Kişiler arasında ayrım yapmadan hizmetimize devam edeceğiz."

Başkan Bingöl, ilçenin içme suyu sorunu çözmek için hazırladıkları 7 milyon bütçeli projenin kabul edildiğini ifade ederek, "Allah'ın izniyle Karlıova'nın bütün sıkıntılarını gidermek için buradayız ve bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karlıova Belediyesi'ne Araç Hibesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement