'Karneni Getir, Kitabını Seç Kampanyası" - Son Dakika
Güncel

'Karneni Getir, Kitabını Seç Kampanyası"

Edirne'de "Karneni Getir, Kitabını Seç" kampanyası düzenlendi.

19.06.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de "Karneni Getir, Kitabını Seç" kampanyası düzenlendi.

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 2015 - 2016 eğitim-öğretim yılında aldığı karnesini Edirne Belediyesi'ne getiren anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri belediyenin kendileri için hazırladığı 7 kitaptan birini alabileceği belirtildi.

Kampanya kapsamında 'Edirnemizi Boyayalım' isimli boyama kitabı, Aziz Nesin'in 'Edirne Yazıları' ile Ender Bilar'ın çevirisini yaptığı 'Anne Masalları', Süreyya Eryaşar'ın 'Anne ve Çocuklara Masallar' isimli kitabı ile Sabriye Cemboluk'un 'Son Talika', Nilgün Ilgaz'ın 'Benim Adım Palyaço', Enver Şengül'ün 'Darüşşifa Delilik Mevsimi' adlı eserler karnesini getiren öğrencilere hediye edileceği bildirildi.

Düzenledikleri bu kampanya ile öğrencilerin küçük yaşta kitap okuma alışkanlığının kazanmasını hedeflediklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne Belediyesi olarak en büyük hedeflerimizden birisi geleceğe sağlam adımlarla yürüyen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, özgüveni yüksek, akılcı, okuyan, sorgulayan ve araştıran gençler yetiştirmek. Bu hedef doğrultusunda gençlere küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazandırmak adına yeni bir kampanya başlattık. Karnesini getiren öğrenciler onlar için hazırladığımız 7 kitaptan istediklerini birini ücretsiz olarak alabilecekler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Karneni Getir, Kitabını Seç Kampanyası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement