Karnım Çok Acıyınca Komşulardan Yemek İstedim' (2) - Son Dakika
Güncel

Karnım Çok Acıyınca Komşulardan Yemek İstedim' (2)

Cenazeler BABANIN KUZENİNE TESLİM EDİLECEK Alanya Sosyal Hizmet Merkezi'nde geceyi geçiren 6 yaşındaki Anzhelika Samilo'nun, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkililerine teslim edilerek Antalya'ya gönderildi.

23.06.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cenazeler BABANIN KUZENİNE TESLİM EDİLECEK

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi'nde geceyi geçiren 6 yaşındaki Anzhelika Samilo'nun, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkililerine teslim edilerek Antalya'ya gönderildi. Ukrayna'nın Antalya Fahri Konsolosu Natalia Karaca ise Alanya'ya giderek yetkililerle görüştü. Konsolosluk olarak bundan sonra Anzhelika Samilo'nun yanında olacaklarını ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyleyen Natalia Karaca, kızın ölen babası Viacheslav Samilo'nun Ukrayna'da yaşayan kuzeni ile irtibata geçtiklerini ve kendisinin cenazeleri almak için en geç 2 gün içinde Antalya'ya geleceğini kaydetti.

YAKINLARINA TESLİM EDİLECEK

Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Çalışkan, Ukraynalı Anzhelika Samilo'nun, yakınları gelene kadar kendilerinin misafiri olacağını söyledi. Ukrayna'daki yakınlarıyla konsolosluk aracılığıyla irtibata geçildiğini kaydeden Çalışkan, "Gelecek kişilerin yakınlık derecelerine bakılarak çocuğunu teslim edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Şu andan itibaren çocuk bizim korumamız altındadır. Her türlü bakımı yapılacak, ihtiyaçları karşılanacaktır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karnım Çok Acıyınca Komşulardan Yemek İstedim' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ayşe çiçek: I'n şa Allah harşey iyi olur ailesi akrabaları sahip çikarlar yazık oldu yavrucuğa kaç gündür ne olucak deye bekledım 0 0 Yanıtla

Advertisement