Kars Ardahan Karayolundaki Katliam Gibi Kazada Bilanço Ağır Oldu - Son Dakika
Güncel

Kars Ardahan Karayolundaki Katliam Gibi Kazada Bilanço Ağır Oldu

Kars-Ardahan Karayolu’nda iki otomobil ve öğrenci servis aracının karıştığı zincirleme kazada ölü ve yaralıların kimlikleri belirlendi.

13.05.2015 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars- Ardahan Karayolu'nda iki otomobil ve öğrenci servis aracının karıştığı zincirleme kazada ölü ve yaralıların kimlikleri belirlendi. Katliam gibi kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 19 kişi de yaralandı.

Kaza önceki gün saat 17.00 sıralarında Kars'ın Susuz ilçesiyle Ardahan Karayolu'nun Kırkpınar Mevkii'nde havanın yağışlı olması nedeniyle kayganlaşan yolda meydana geldi. Ardahan'dan Kars istikametine gelmekte olan Erkan Tikicileri'nin kullandığı 25 FL 520 plakalı otomobil ile Ardahan istikametine gitmekte olan Necdet Koç idaresindeki 75 AC 980 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören ve Susuz ilçesinden aldığı öğrencileri Küçük Çatak köyüne götüren Erdoğan Gültekin yönetimindeki 36 M 1153 plakalı minibüs sürücüsü, otomobillere çarpmamak için direksiyon kırdı. Bunun üzerine minibüs şarampole uçtu. Ortalığın kan gölüne döndüğü kazada 75 AC 980 plakalı otomobilde bulunan Ardahan nüfusuna kayıtlı sürücü Necdet Koç (30) ile Halime Koç (44), Mikail Şit (55), Eylem Şit (28), Naciye Şit (45), Emirhan Şit (3) hayatını kaybetti, Coşkun Koç (23) isimli yolcu yaralandı. 25 FL 520 plakalı otomobilde ise Kars nüfusuna kayıtlı sürücü Erkan Tikicieri (36) ile Nevzat Taşkıran (38) yaralandı.

Kars'ta hastanelerde tedavi altına alınan öğrenci servisindeki yaralı 16 kişinin isimleri ise şöyle:

Sürücü Erdoğan Gültekin (45), yolcular Ethem Mintaş (57), Halis Mece (53), Halis Mintaş (48)

Öğrenciler; Berfin Gültekin, Emine Gültekin, Gülsenem Gültekin, Duygu Mencik, Seçil Gültekin, Dilan Minkara, Selcan Meyan, Ayça Mintaş, Melike Merhan, Bahar Mintaş, İsa Merhan, Aynur Mençur

Kazanın öğrenilmesiyle birlikte Kars ve Ardahan'dan UMKE, AFAD, itfaiye ve çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan jandarma ve polis, karayolunda kontrollü olarak trafik akışını sağlarken, ölenlerin cesetleri savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kaldırıldı. Yaralılar ise Kars ve Ardahan'daki hastanelere sevk edildi.

VALİ, BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR VEKİLİ YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Kars Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Milli Eğitim Müdür vekili Osman Urlanç yaralıları hastanede ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldılar. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars Ardahan Karayolundaki Katliam Gibi Kazada Bilanço Ağır Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement