Kars Emniyet'inden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Kars Emniyet'inden Örnek Davranış

Kars Emniyet\'inden Örnek Davranış

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’ye kayıt yaptırmak üzere aileleriyle birlikte Kars’a gelen öğrencilere polis yardımcı oluyor.

03.09.2014 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafkas Üniversitesi (KAÜ)'ye kayıt yaptırmak üzere aileleriyle birlikte Kars'a gelen öğrencilere polis yardımcı oluyor.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında KAÜ'nün Fakülte ve Yüksekokullarına yeni kayıt yaptırmak üzere gelen öğrenci ve ailelerine, kayıt esnasında doğru bilgilendirme ve yönlendirmenin yapılması, öğrencilere eğitim-öğretim süresince karşılaşabilecekleri zorlukların anlatılması, Polis-Öğrenci-Aile ilişkilerinin üst düzeye çıkartılması, milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi ve üniversite çağındaki gençlere, devletin her zaman yanlarında olduğu hissinin verilmesi amacıyla, Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce 2009-2010 eğitim-öğretim döneminden başlatılan üzere "İlk Adımda Dost Eli" projesi devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü'nce Eğitim Fakültesi, Fen- Edebiyat Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kars Sağlık Yüksekokulu, Fevzi Çakmak Mahallesi Tepe Kampüsü yerleşkelerinde 6, Kağızman ve Sarıkamış Meslek Yüksekokulu yerleşkelerinde 2 olmak üzere, toplam 8 ayrı kayıt merkezinde, "Öğrenci ve Veli Bilgilendirme Standı" açıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce hayata geçirilen 'İlk Adımda Dost Eli' projesi kapsamında 4 bin öğrenci ve ailesine ulaşılması hedefleniyor.

Öte yandan standalara gelen öğrenci ve velilerine kuru pasta, meyve suyu, su, şeker ve kolonya ikram ediliyor. Öğrencilere kalem, bloknot ve ihtiyaç durumunda Emniyet birimlerine kolaylıkla ulaşabilmeleri için irtibat bilgileri bulunan kartvizitler de dağıtılıyor.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak, üniversite eğitimlerine yeni başlayacak gençlerimize başarılar dileriz" denildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Emniyet'inden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement