Kars'ın 2014'de Mahalleleride Asfaltla Tanışacak - Son Dakika
Yerel

Kars'ın 2014'de Mahalleleride Asfaltla Tanışacak

Kars\'ın 2014\'de Mahalleleride Asfaltla Tanışacak

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 2014 inşaat sezonunda Kars’ın bütün mahallelerinin yollarının asfalt yapılacağını belirtti.

30.12.2013 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 2014 inşaat sezonunda Kars'ın bütün mahallelerinin yollarının asfalt yapılacağını belirtti.

Göreve geldikleri günden beri hiç kimsenin yapamadığı işleri yaptıklarını ifade den Bozkuş, yapılan hizmetlerin ne kadar doğu ve yerinde olduğunu Karslıların çok iyi bildiğini kaydetti.

Yıllarca el vurulmamış ve kangrene dönmüş alt yapıdan işe başladıklarına dikkat çeken Bozkuş, "Alt yapıya harcanan paraların 10'da 1'ine Kars'a çok güzel makyaj yapardık. Ama bu şekilde insanları kandırmış olurduk. Biz insanları kandırmadan gözlerinin önünde alt yapıdan başlayarak kalıcı işler yaptık" dedi.

Kars'a bir taş koyandan Allah razı olsun diyen Bozkuş, "Kars yıllarca ihmal edilmişti. Her anlamda ihmal edilmişti. Sadece belediyecilik değil. Ama AK Parti hükümetiyle Kars bir ivme kazandı. Kars'ın önü açıldı. Kars yatırım gördü. Bunu görmek çok kolay. Etrafımıza baktığımızda gerek belediyemiz ve gerekse hükümetimiz tarafından yapılan çalışmalar çok net ve açık görünüyor. Bu saatten sonra Kars'ın bir daha eski günlere dönmesine Karslılar müsade etmez. Karslılar her anlamda hizmeti AK Parti iktidarı döneminde gördü" diye konuştu.

Kars'ın 2014 yılında bütün mahallerinin sıcak asfalt ve kaldırımla tanışacağını ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Kars'ın bütün mahallerinde 2014 yılında kaldırım, asfalt çalışması yapacağız. Kent merkezini bitirdik. Kent giriş çıkışları tamamlandı. Daha doğrusu Kars'ın merkezinin alt yapı sorunu tamamlandı. Bundan sonra kent merkezinde yapılacak çalışmalar görsel anlamda olacak. Bununla beraber mahallelerde alt yapıdan üst yapıya kadar hatta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 'Yerinde Çözüm' sloganıyla hareket ederek vatandaşlarımızın doğup büyüdükleri yerlerden kilometrelerce uzağa götürmeyeceğiz. Kendi evlerinin yerinde modern konutlar yaparak burada yaşamalarına imkan tanıyacağız. İşte Digor TOKİ örneği vatandaşlar ekmeğe muhtaç oldu. Geliş gidiş dolmuş parasıyla perişan oldular. Oysa bu insanlar kendi evlerinin yerinde modern binalar yapılarak barınmalarına imkan tanınırdı. Biz kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Kars 'Yerinde Çözüm' sloganıyla modern bir kent olacak. Kars'ın bütün mahallelerinde kalıcı olarak yol ve kaldırım sorununu çözeceğiz" şeklinde konuştu.

2014 inşaat sezonunda belediye 9 mahallede Kentsel Dönüşüm Projesi'ni devam ettirecek. Proje kapsamında vatandaşlar kendi doğdukları yerde modern konutlara sahip olacak. Öte yandan devam eden Kentsel Tasarım Projesi'yle Millet Bahçesi'de eski renkli günlerine geri dönecek. Belediye hizmetleri ise Tarihi Belediye Binasında verilecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ın 2014'de Mahalleleride Asfaltla Tanışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement