Kars'ta Trafik Kazası: 1'i Ağır 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Trafik Kazası: 1'i Ağır 12 Yaralı

Kars\'ta Trafik Kazası: 1\'i Ağır 12 Yaralı

Kars'ta meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 12 kişi yaralandı.

24.01.2013 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Selim ilçesi istikametine seyir halindeki 36 H 0012 plakalı Selim Belediyesi Halk otobüsü, önündeki özel otomobil ile çarpıştı. Yolun buzlu ve kaygan olmasından dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs yan yattı. Kazada otobüste yolcu bulunan 12 kişi yaralandı. Kazada bir yolcunun da kolu koptu. Kolu kopan yaralının durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Kars- Erzurum karayolu Azat kavşağındaki kazaya çok sayıda ambulans sevk edildi. Kars Belediyesi'ne ait itafiye ekipleri, otobüste sıkışan yaralıları çıkararak olay yerinde bulunan ambulanslara taşıdı. Yaralılar, Kars Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanelere sevk edilen ve kolu kopan yaralının ameliyata alındığı ve durumunun ciddi olduğu kaydedildi. Kazayı duyan yaralı yakınları hastaneye akın etti.

Kars Vali Yardımcısı Ünal Coşkun da hastaneye geldi. Coşkun, hastane yetkililerinden hastaların durumlarıyla ilgili bilgiler aldığı belirtildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Trafik Kazası: 1'i Ağır 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement