Kars Türk Haber Sen Şube Başkanı Erginbay Oldu - Son Dakika
Yerel

Kars Türk Haber Sen Şube Başkanı Erginbay Oldu

Kars Türk Haber Sen Şube Başkanı Erginbay Oldu

Türk Haber Sen Kars Şube Başkanlığına Kemal Erginbay, yeniden seçildi.

30.09.2013 10:21  Güncelleme: 10:23

Türk Haber Sen Kars Şube Başkanlığı'na Kemal Erginbay, yeniden seçildi.

Türk Haber Sen 5. olağan Genel Kurulu yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda delegeler çoğunluğunun oyunu alan Kemal Erginbay, güven tazeledi.Divan Haber Sen Kars Şube Başkanı Kemal Erginbay'ın yaptığı konuşmada; "Sendikamız İlkemiz önce ülkemiz diyerek yola çıkan, memurun hakkını ve hukukunu arama, koruma ve kollama görevini üstlenmiştir. Türk Haber Sen bu mücadeleyi 21 yıl önce kutsal bir mücadele olarak benimsemiş, bu güne kadar da bu mücadeleyi doğru, dürüst ve samimi olarak yapmıştır. Kars şubesi olarak kesinlikle şöven ve siyasi görüş ayrılığı yapmadan tüm çalışan arkadaşlarımızın hak arayışlarının yanında olunmuştur" dedi.

Kars Şubesi'nin 5. Olağan genel kurul toplantısını yaptıklarını belirten Kemal Erginbay; "Kars şubesi olarak kesinlikle şöven ve siyasi görüş ayrılığı yapmadan tüm çalışan arkadaşlarımızın hak arayışlarının yanında olunmuştur. Sendikamız ve mensupları, bu zorlu mücadelede, her türlü baskıya, tehdide, sürgüne göğüs germiş, kendisine sunulan rüşveti elinin tersiyle itmiş, örnek bir davranış sergilemiş, kurulduğu günden bu tarafa lekelenmeden tertemiz bu günlere ulaşmıştır.

Sendikamız mücadelesinde milletimizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutmuş, bayrak, vatan, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda sokağa inmiş ve bu değerlerine sahip çıkmıştır. Hak ve hukuk aramak mücadelesi 2001 yılında yasal zemine oturmasının ardından sendikamız hizmet kolunda yetkili sendika olarak on yıl toplu görüşmelerde, bir yıl toplu sözleşme masasında ayrıca bütün kurumlarda Kurum İdari Kurul Toplantılarında çalışanlarımızı temsil etmiş ve önemli kazanımlar elde etmiştir. Rakip sendikaların çalışanların huzuruna çıktığında söyleyecek iki kelimeleri bulunmazken, sendikamız, kazanımlarını kitapçıklar haline getirmiş ve dağıtmıştır" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından faaliyet raporu mevcut Başkan Kemal Erginbay tarafından okundu. Genel kurula tek aday ve tek liste olarak katılan Kemal Erginbay, kullanılan 24 oyun tamamını alarak yeniden 4 yıl görev yapmak üzere başkan seçildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Türk Haber Sen Şube Başkanı Erginbay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement