Kars'taki TOKİ Konutları Hak Sahiplerine Verilecek - Son Dakika
Yerel

Kars'taki TOKİ Konutları Hak Sahiplerine Verilecek

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Atatürk ve Bayrampaşa mahallelerinde yapılan TOKİ konutlarının mağdur edilmeden hak sahiplerine verileceğini söyledi.

03.07.2015 14:57

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, Atatürk ve Bayrampaşa mahallelerinde yapılan TOKİ konutlarının mağdur edilmeden hak sahiplerine verileceğini söyledi.

Uçum, yaptığı açıklamada, TOKİ Başkanı Ergun Turan'ı makamında ziyaret ettiklerini ve görüşmenin olumlu geçtiğini anımsattı.

TOKİ Başkanı Turan ile Atatürk ve Bayrampaşa mahallesinde 641 hak sahibinin mağdur edilmeden bir çözüm üretileceği konusunda mutabakat sağlandığını ifade eden Uçum, hak sahipliği konusunda eksiği olmayan herkese konutlarının en kısa sürede teslimi için TOKİ'nin çalışma başlattığını kaydetti.

Kars'taki TOKİ konutlarının Ahıska Türklerine verileceği yönünde çıkan bazı haberlerin de gerçeği yansıtmadığını ifade eden Uçum, "Konutların çoğunluğunun Ahıska Türklerine verileceği haberleri doğru değildir. Hak sahiplerini mağdur edecek şekilde Ahıska Türkleri ya da başka birilerine konut tahsisi söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

TOKİ başkanıyla Kars'a ilişkin diğer TOKİ projelerinin de görüşüldüğüne dikkati çeken Uçum, tüm projelerin uygulama sürecinde müdahil olacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'taki TOKİ Konutları Hak Sahiplerine Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement