Kars Turizm Destinasyonları'nın Tanıtımı Programı Ertelendi - Son Dakika
Yerel

Kars Turizm Destinasyonları'nın Tanıtımı Programı Ertelendi

Kars Valiliği ile Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu tarafından Kars'ın daha iyi tanıtılmasını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar ileri bir tarihe ertelendi.

26.02.2015 09:07

Kars Valiliği ile Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu tarafından Kars'ın daha iyi tanıtılmasını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar ileri bir tarihe ertelendi.

Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Valilik ile Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu tarafından Kars'ın daha iyi tanıtılmasını sağlamak amacıyla, Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren turizm-seyahat acentelerinin davetinin sağlanarak Kars'ta faaliyet gösteren turizm-seyahat acenteleriyle buluşturulması yoluyla Kars'ın turizm destinasyonlarının tanıtılması için 27 Şubat-1 Mart tarihleri arasında çeşitli programlar gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak gerekli yazışmalar ve çalışmaların yapılarak kış sezonuna yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edilen açıklamada, "Ancak düzenlenmesi planlanan programlar elde olmayan sebeplerle daha sonra belirlenecek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyurulur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars Turizm Destinasyonları'nın Tanıtımı Programı Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement