Karşı Şeride Geçen Otomobildeki Yaralılar Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Karşı Şeride Geçen Otomobildeki Yaralılar Kaçtı

Karşı Şeride Geçen Otomobildeki Yaralılar Kaçtı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, elektrik direğini ve palmiye ağacını yerinden söküp karşı şeride geçen otomobilin sürücüsü ile arkadaşı yaralı halde kaza yerinden kaçtı.

28.09.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, elektrik direğini ve palmiye ağacını yerinden söküp karşı şeride geçen otomobilin sürücüsü ile arkadaşı yaralı halde kaza yerinden kaçtı.

Kaza, 23.30 sıralarında Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, Tuğberk Gür (22) idaresindeki 67 DD 717 plakalı otomobil çarşı merkezinden Devrek yol ayrımı mevkisine seyir ederken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıkıp elektrik direği ve palmiye ağacını yerinden sökerek karşı şeride geçti. Kazada kullanılamaz hale gelen otomobildeki sürücü Tuğberk Gür ile Erol Tolga Taşan (22) yaralı halde kaçarak uzaklaştı. Kaza sonrası gelen sürücü Tuğberk Gür'ün babası Bahattin Gür polis ekiplerine oğlunun durumunu sordu. Polis ekipleri ise Bahattin Gür'e oğlunun kazadan sonra kaçtığını ve başlarına bir şey gelmeden bulmasını istedi. Baba Bahattin Gür de yaralı oğluna telefonla ulaşmaya çalıştı. Kazazedelerin arkadaşları da telefonla kendilerine ulaşmaya çalıştı. Yaralı sürücü Tuğberk Gür ile Erol Tolga Taşar kazadan yaklaşık 1 saat sonra yakınları tarafından özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gürültüyü duyunca geldiğini belirten Timuçin Özat, araçtan çıkan iki kişinin kaçtığını gördüklerini söyledi. Özat "Biz hemen yukarıdaydık. Önce çok büyük bir gürültü duyduk. Aşağı geldiğimizde palmiyeyi ve direği devirmişti. Otomobilin hava yastıkları açılmıştı, iki kişi gördük. İkisi de kaçıyordu, birinin yüzü kan içerisindeydi" dedi.

Kaza yerine gelen elektrik kurumu ekipleri sökülen elektrik direğinin kablolarını keserek önlem alırken, itfaiye ekipleri akü başlıklarını söktü. Polisin elektrik akımı bulunan yerden vatandaşları uzaklaştırması sırasında kısa süreli arbede yaşandı.

Kaza yapan otomobil çekiciyle kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karşı Şeride Geçen Otomobildeki Yaralılar Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement