Karşıyaka 10 Yıl Sonra Galatasaray Karşısında - Son Dakika
Spor

Karşıyaka 10 Yıl Sonra Galatasaray Karşısında

Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yarın Galatasaray'ı İzmir'de 10 yıl sonra yeniden ağırlayacak.

11.01.2016 16:17

Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yarın Galatasarayİzmir'de 10 yıl sonra yeniden ağırlayacak.

Atatürk Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak maçı Bülent Birincioğlu yönetecek. Mücadele ATV'den yayınlanacak. Bilet fiyatları yeşil kırmızılı taraftarların yer alacağı kapalı tribün ve sarı kırmızılıların oturacağı açık tribün 25'er TL olacak. İki takım arasında cumartesi günü İstanbul'da oynanan maçı 3-1 kazanan Galatasaray, 9 puanla üst tur kapısını araladı. Karşıyaka ise 6 puanla rakibini takip ediyor. Taraftar İzmir'de en son 8 Kasım 2006'da karşılaştı.

KARŞIYAKA YİNE EKSİK

PTT 1'inci Lig'de son sırada bulunan ve ara transferde 11 futbolcunun ayrıldığı Karşıyaka, rakibi karşısına yine eksik çıkacak. Berkay Can ve Tayfun'un sakat olduğu yeşil kırmızılılarda yeni transferlerin lisansı da henüz çıkmadı. Transfer yasağını kaldırmak için gerekli yaklaşık 1 milyon TL'yi geçen hafta tedarik ederek 220 bin TL'lik kısmını ödeyen Karşıyaka,  alacaklı eski teknik direktörler Cihat Arslan ve Ayhan Akman'la indirim için pazarlık yapıyor. Yeni futbolcuların lisanslarının cumartesi günü oynanacak Adana Demirspor maçına yetişeceği açıklandı.

ŞİMŞEK YİNE YOK

Karşıyaka'nın 2 Ocak'ta anlaşmaya vardığı teknik sorumlu Yusuf Şimşek ve ekibi, yarın Galatasaray maçında yine kulübede olmayacak. Yusuf Şimşek'in aradan geçen 10 günlük süreçte Futbol Federasyonu'na sözleşmesinin henüz gitmediği öğrenildi. İki takım arasında cumartesi günü oynanan ilk karşılaşmada da tribünde olmayı tercih eden Şimşek'in ekibinin ligde yeşil kırmızılıları resmen devralacağı açıklandı. Genç teknik adamın eksiklerin çokluğu nedeniyle Galatasaray maçlarında tribüne çıkmak isteği de iddia edildi. Takımın başında sahada U21 antrenörü Ercan Yıldız olacak.

ATATÜRK'TE OHAL

Polis, Karşıyaka-Galatasaray maçında iki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alacak. Karşıyaka yönetiminin, yeşil kırmızılı taraftarının isteği üzerine konuk Galatasaray taraftarına kale arkasını verme talebi İl Spor Güvenlik Kurulu'nda kabul görmedi. Karşıyaka, sarı kırmızılılara taraftarın talebiyle 17 bin kişilik açık tribünde toplam 5150 kontenjan ayırdı. Galatasaraylılar yalnız elektronik biletle, kapalı tribünde oturacak Karşıyakalılar ise hem elektronik hem de kağıt biletle stada girebilecek. Statta ve çevresinde 2500 polis, 365 özel güvenlik görev yapacak.

TRANSFERDE 4 İMZA

PTT 1'inci Ligi'nde yeniden kadro oluşturmaya çalışan Karşıyaka, Mustafa Aşan, Efe Halil, Ömer Kandemir ve Youssef Yeşilmen'den sonra Bosnalı sol bek Kvesic, forvet Şahin Aydemir, Sarıyer'den santrafor Can Erdem ile son olarak geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan stoper İbrahim Kaş'ı İzmir'e getirdi. Kvesic ve Şahin sezon sonuna kadar kiralandı. Her konuda anlaşılan Can ve İbrahim de Çiğli Tesisleri'nde antrenmanlara başladı. Geçen hafta takıma katılan Ömer, 1.5 yıllık, Youssef ise sezon sonuna kadar imza attı. Yönetimin geçen haftadan bu yana 220 bin TL transfer yasağı, 270 bin TL mevcut kadro, 880 bin TL de peşinat olmak üzere toplam 1 milyon 370 bin TL ödeme yaptığı açıklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka 10 Yıl Sonra Galatasaray Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement