Karşıyaka Folkart'ın Kapısını Çalacak - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Folkart'ın Kapısını Çalacak

Spor Toto 2'nci Lig'e düşen Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ'un yarın Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ı ziyaret ederek mali destek arayacağı, kulübün durumunu ve 3 yıllık projelerini anlatacağı öğrenildi.

23.06.2016 15:05

Spor Toto 2'nci Lig'e düşen Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ'un yarın Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ı ziyaret ederek mali destek arayacağı, kulübün durumunu ve 3 yıllık projelerini anlatacağı öğrenildi.

İzmir'de spor ve sanat organizasyonlarına büyük destek veren Folkart Yapı, daha önce Pınar Karşıyaka'nın 2013'teki Eurochallenge Cup finaline sponsor olmuş, geçen sezon ise aynı ligde yer alan ezeli rakipler Karşıyaka ile Göztepe'ye 550'şer bin TL forma reklamı katkısı sağlamıştı.

Transfer yasağını kaldırmaya çalışan yeşil kırmızılılar, Mesut Sancak'tan yine destek almayı bekliyor. Başkan Mutlu Aktuğ, önce İstanbul, ardından Ankara'ya giderek Spor Toto Teşkilatı'nın yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli'yle görüşmüştü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Folkart'ın Kapısını Çalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement