Karşıyaka Kahe ve Juninho'ya Güveniyor - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka Kahe ve Juninho'ya Güveniyor

Karşıyaka Kahe ve Juninho\'ya Güveniyor

Ptt 1'inci Lig'de transfer yasağı devam eden Karşıyaka, ilk yarıda verim alamadığı Brezilyalı futbolcuları Kahe ve Juninho'dan ikinci yarı çok şey bekliyor.

18.01.2015 12:56  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de transfer yasağı nedeniyle devre arasında kadrosunu takviye etme şansı bulamayan Karşıyaka, ilk yarıda verim alamadığı Brezilyalı futbolcuları Kahe ve Juninho'dan ikinci yarı çok şey bekliyor.

Antalya kampında iki oyuncuya özel ilgi gösteren teknik direktör Yusuf Şimşek, Sambacıların ikinci yarıda takıma yeni birer transfer gibi katkı sağlamasını hedefliyor.

İkinci yarıda kadrodaki her futbolcuya ihtiyaç duyacaklarını söyleyen Yusuf Şimşek, "Ofoedu, Loriya ve Berkan'ın ayrılmasıyla kan kaybettik ama takviye yapmazsak yola ilk yarıda bizi başarıya taşıyan bu kadroyla devam ederiz. Her oyuncuma görev düşecek. Kahe ve Juninho, örnek profesyoneller. Tüm futbolcularıma olduğu gibi onlara da büyük güven duyuyorum" diye konuştu.

BEYAZ SAYFA AÇACAKLAR

Türkiye kariyerine 2007'de başlayan ve forma giydiği her takımda attığı gollerle skor yükünü omuzlayan Kahe, Karşıyaka'da ligin ilk iki haftasında 2 gol atabildi. Daha sonra ilk 11'deki yerini Can Erdem'e kaptıran Sambacı, 14 maçtır gole hasret. Adana Demirspor'da 2 sezonda 24 gol atan Juninho ise ilk 13 maçta yeşil kırmızılı ekipte banko forma giyse de sadece 1 gol atabildi. Arka adalesindeki sakatlığı geçen futbolcu, ikinci yarıda ilk 11'deki yerini almaya hazırlanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka Kahe ve Juninho'ya Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement