Karşıyaka-Kocaoğlu Zirvesi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Kocaoğlu Zirvesi

Spor Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra destek turlarını sürdüren Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'tan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da ziyaret etti.

18.06.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra destek turlarını sürdüren Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'tan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'ndeki ziyarette Kocaoğlu'na kulübün durumunu ve 3 yıllık projelerini anlatan Altuğ, özellikle tesisleşme konusunda yardımlarını istedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Karşıyaka Yalı'ya yapacağı yeni stada başından bu yana karşı çıkan Kocaoğlu'nun stat için çok negatif olmadığını hissettiğini söyleyen Mutlu Altuğ, " Örnekköy'deki araziyle ilgili de konuştuk" dedi. Altuğ, görüşme hakkında bilgi verirken şöyle dedi:

"Başkan Kocaoğlu, Örnekköy'de herkesin bildiği 80 dönümlük arazinin kulübe tahsis edilip stat değil de belki içerisinde bir okul da olan komple bir tesis yapılması konusunda düşüncelerini söyledi. Aldığım çok olumlu mesajlar beni oldukça heyecanlandırdı. Tesisleşme konusunda destek mesajları verdi. Herşey illa para değil. Belediyeden 300 bin TL nakit destek alsak sıkıntımızı çözmeyecek ama tesisler bize kalıcı gelir getirir. Başkandan böyle kapsamlı bir tesis konusunda katkı almak çok sevindirici."

Transfer yasağını açmak için mali kaynak arayışını sürdüren Başkan Altuğ, yeni haftada İstanbul ve Ankara'ya giderek tekrar tura çıkacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Kocaoğlu Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement