Karşıyaka'ya Yeni Yasak - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'ya Yeni Yasak

Kongre öncesi İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın 1 milyon 266 bin TL ödeyerek transfer yasağını kaldırmasıyla büyük sevinç yaşayan Karşıyaka camiası, 1 hafta geçmeden yeni bir yasak haberi aldı.

24.05.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kongre öncesi İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın 1 milyon 266 bin TL ödeyerek transfer yasağını kaldırmasıyla büyük sevinç yaşayan Karşıyaka camiası, 1 hafta geçmeden yeni bir yasak haberi aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, icra takipli sporcu ve teknik heyet borcu bulunan kulüplerin bu borçları ödemeden transfer yapmasını yasakladı. Yeni talimat, kongreden bir gün sonra kulübe tebliğ edildi. Eski futbolcularına borcu olan kulüpler, transfer döneminde büyük sıkıntı yaşayacak.

Karşıyaka'nın eski futbolcu ve teknik adamlara icra takipli yaklaşık 2 milyon 800 bin TL borcu bulunduğu öğrenildi. Yeşil kırmızılıların tüm borçlarını, kulübe bağış yaparak ödeme sözü veren Erdal Acar, konuyu öğrendikten sonra yöneticilerden Avukat Mehmet Yaya'yı hafta içinde borç envanterleriyle birlikte İstanbul'a davet etti. Karşıyaka alacaklı futbolcularla görüşüp, nakit ödemelerle borçları kapatacak. Kongreden bu yana İzmir'de yönetim ve siyasilerle temaslarda bulunan Acar, İstanbul'a döndü.

ACAR KAMÇILADI

PTT 1'inci Lig'in son haftasında 2-1 kazanılan Adanaspor maçında sportif direktör Recep Çetin ve teknik direktör Ogün Temizkanoğlu ile birlikte ilk kez protokol tribünündeki yerini alan Erdal Acar, devre arasında yaptığı prim jestiyle genç oyuncuları ateşledi. Acar, golsüz ve pozisyonsuz biten ilk yarının ardından soyunma odasına galibiyete toplam 50 bin TL prim dağıtacağının haberini yolladı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında 2 gol atan Karşıyaka'nın gençlerinin 2 topu da direkte döndü.

BÜYÜK ÖDÜL GÜNÜ

Karşıyaka, tarihinde ilk kez layık görüldüğü Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) Fair Play büyük ödülünü yarın saat 18.00'de Olimpiyat Evi'nde düzenlenecek törenle alacak. Karşıyaka adına ödül törenine eski Başkan Fatih Diniz ve Yönetici Feruz Bozaslan gidecek. Karşıyaka geçen yıl mayıs ayında, 84 yıl önce 3'üncü dakikada yarım kalan maçı tamamlamak için Yunanistan'ın Sakız Adası temsilcisi Lailapas'la bir dostluk maçı oynamıştı. TMOK, yeşil kırmızılıları bu nedenle 2014 yılı sportif davranış dalında Fair-Play ödülüne layık gördü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'ya Yeni Yasak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement