Kartal'da Yeşilçam Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Kartal'da Yeşilçam Rüzgarı Esti

Kartal\'da Yeşilçam Rüzgarı Esti

Kartal Belediyesinin düzenlediği Yeşilçam Filmleri Konseri, Kartallılara unutulmaz bir nostalji gecesi yaşattı.

21.01.2014 13:55  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi, tarafından düzenlenen 'Yeşilçam Filmleri Konseri', Kartallı'lara unutulmaz bir nostalji gecesi yaşattı.

Kartal Belediyesi, 1960'lı yıllardaki sinema atmosferini Uğur Mumcu Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nde Kartallılara yeniden yaşattı. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Yeşilçam Filmleri Konseri', nostalji rüzgarı estirerek Kartallı'lara unutulmaz bir gece yaşattı. Yeşilçam Sineması'nın unutulmayan aşk filmlerinin müziklerinin seslendirildiği konserde, gişeden afişlere, temsili sinema biletine kadar her şey eski sinema günlerinin atmosferinde yaşatılmaya çalışıldı. Ayhan Işık, Zeki Müren, Türkan Şoray, Ediz Hun, Filiz Akın, Kartal Tibet, Fikret Hakan, Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın, Ekrem Bora gibi sanatçıların başrolleri paylaştığı aşk filmlerinin müzikleri Murat Teker ve saz ekibi tarafından seslendirildi. Yeşilçam'ın efsane aşklarının konu edildiği filmler perdeye yansıtılarak, izleyicilere 1960'lı yılların nostaljisini yaşattı.

Yeşilçam filmlerinden akıllara kazınmış, "Buğulu Gözler", "Tövbeler Tövbesi", "Hayat Sevince Güzel", "Boş Çerçeve", "Son Hıçkırık", "Dudaklarında Arzu", "Artık Sevmeyeceğim", "Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim", "Buruk Acı", "Şarkılar Seni Söyler", "Gizli Aşk Bu", "Aşkım Bahardı" ve "Son Mektup" gibi birçok şarkısı izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Murat Teker'in konseri süresince Yeşilçam'ın efsane aşklarının konu edildiği filmlerden kareler de perdeye yansıtılırken, Kartal Uğur Mumcu Yaşam Kalitesi Yükseltme Merkezi'nde her ayrıntı, eski sinema günlerini yaşatırcasına düzenlendi. Salonda geceyi izlemeye gelenlere, eski sinema günlerinin vazgeçilmezi arasında olan Frigo dondurma, gazoz ve patlamış mısır ikram edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kartal'da Yeşilçam Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement