Kartalspor Kulübü Başkanı Özdemir Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kartalspor Kulübü Başkanı Özdemir Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son hafta maçında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalarak küme düşen Kartalspor'un kulüp başkanı Taner Özdemir, son dönemde haklarında çıkan haberlere tepki gösterdi.

09.05.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son hafta maçında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalarak küme düşen Kartalspor'un kulüp başkanı Taner Özdemir, son dönemde haklarında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Kartalspor'un kulüp binasında basın mensupları ile bir araya gelen Özdemir, takımın küme düşmesinin ardından oyuncularının uçak biletlerini iptal ettikleri yönünde çıkan haberlerin yanıltıcı olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından tepkili olan taraftarları, oyuncularla bir araya getirmemeye çalıştıklarını kaydeden Özdemir, futbolcuların havalimanında verdikleri pozla gündemi değiştirmeye çalıştığını kaydetti.

Tarsus İdmanyurdu deplasmanına gelen taraftarların tepkisinden çekindikleri için oyuncularından bir sonraki uçakla İstanbul'a gelmelerini istediğini vurgulayan Özdemir, "Taraftarlar ile oyuncular havalimanında karşılaşınca emniyet yetkilileri, futbolcularımızı mescide götürmüş. Onlar da orada uzanıp dinlenmişler. Fakat fotoğraf çekerek medyaya bu şekilde servis ettiler." diye konuştu.

Gelinen durumda kimsenin sahadaki başarısız sonuçları konuşmadığını dile getiren bordo-beyazlı kulübün başkanı, "Şu anda kimse küme düşmeyle ilgilenmiyor. Ben kimseyi havalimanında bırakmadım." dedi.

Maçlarının olduğu gün Adana'dan İstanbul'a iki uçak bulunduğunu kaydeden Özdemir, şöyle devam etti:

"Taraftarlar çok tepkiliydi. O yüzden oyuncuların ikinci uçakla gelmesini istedim. Küme düşmüş bir taraftar grubunun tepkisini göz ardı edemezsiniz. Oyuncular ile taraftarları aynı uçağa bindirseydik nahoş olaylar olma ihtimali yüksekti. Ben biletlerin iptal edilmesi talimatı vermedim ancak ikinci başkanımız Köksal Kır, küme düşmenin verdiği sinirle biletleri iptal etmiş. Bu durumdan daha sonra haberim oldu. Biletler iptal edilmemeliydi. Biletler sabah uçağına değiştirilse doğrusu olacaktı. Olaylar benim dışımda gelişti. Tepki gösterilmeyen oyuncuların bazıları ise benimle geldi, İstanbul'a dönünce hepsini gece evlerine teker teker bıraktım."

Özdemir, takımın küme düşmesiyle ilgili soruları da yanıtlayarak, "Oyuncuların para ve prim isteklerinin pekişmiş olması, onlara maç öncesi cevap verilmemesi isteksiz oyunun zeminini hazırlamış olabilir. Yönetici arkadaşlarım bunu bana yansıtmamaya gayret etmişler. Eğer bundan maç öncesinde haberim olsaydı, Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında altyapı oyuncularıyla mücadele ederdim ve sorumluluğu üzerime alırdım." ifadelerini kullandı.

"Kartalspor'un yaşadığı haksızlığı anlatamadık"

Kartalspor Kulübünün 28 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongresinde başkan adayı olmayacağını açıklayan Taner Özdemir, bu olayın özellikle gündemde tutulduğunu belirterek Kocaeli Birlikspor- Bucaspor ve Eyüpspor- İnegölspor maçlarında yaşananların görmezden gelindiğini vurguladı.

Özdemir, "İnegölspor'un yaptığı şikayet üzerine Türkiye Futbol Federasyonu, kurallarını işletecek mi bunu merak ediyoruz. Kocaeli Birlikspor'a verilen 3 kırmızı kart, yüzde yüz penaltısının verilmemesi, küme düşmemize neden oldu. İnegölspor'un kamp yaptığı otelin basılması, otobüslerine 'öleceksiniz' yazılması göz ardı edilecek şeyler değil. Oyuncularımızın havalimanında çektirmiş olduğu fotoğraftan ötürü Kartalspor'un yaşadığı haksızlığı kamuoyuna anlatamadık." şeklinde görüş bildirdi.

Başkan Taner Özdemir, ayrıca Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile ilgili herhangi bir açıklamasının olmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kartalspor Kulübü Başkanı Özdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement