Kartepe'de Kaldırım Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Kaldırım Seferberliği

Kartepe\'de Kaldırım Seferberliği

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede genelinde bozuk veya eksik olarak yaya ulaşımını zorlaştıran noktalarda yaya güvenliğini arttırmak üzere kaldırım düzenleme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

24.02.2017 16:20  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul Yolları Öncelikli

Özellikle okul yollarındaki kaldırım düzenleme çalışmalarına öncelik veren ekipler, Maşukiye'de Leyla Sarıgöl İlköğretim Okulu öğrencilerinin daha güvenli şekilde okula ulaşmalarını sağlamak amacıyla başlattıkları kaldırım düzenleme çalışmasının kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Maşukiye Mahallesi Açelya Sokak üzerindeki Leyla Sarıgöl Okulu'nun da yer aldığı güzergahta ekipler, 220 metrelik güzergahta yaya kaldırım düzenlemelerine hız verdi.

Teleferik Caddesi Güzelleşiyor

Üst yapı düzenlemeleri ile ilçe halkını şık ve güvenli yollara kavuşturan belediye ekipleri, Arslanbey Mahallesi Teleferik Caddesi'nde yaya güvenliğini sağlayan 350 metrelik güzergahta kaldırım düzenlemelerine hız verdi. Belediye ekipleri, özellikle Pakmaya Muzaffer İncekara Okulu'nun da yer aldığı cadde üzerindeki çalışma ile başta öğrenciler olmak üzere bölge halkının ayağını yazın tozdan kışın çamurdan kurtarmayı hedefliyor.Çözüm odaklı çalışmaları ile Kartepelilere hizmet sunmaya devam eden belediye ekipleri, 700 metre bordür taşı ve 900 metrekare parke taşı kullanacak. Belediye ekipleri, okul önünde 15 araçlık otopark alanı yanı sıra Teleferik Caddesi üzerindeki kaldırım çalışmalarını ay içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

Gülümser Sokağın da Yüzü Gülüyor

Kullanımdan dolayı bozulan güzergahlardaki yaya kaldırımlarını yenileme çalışmalarının bir ayağı da Dumlupınar Mahallesi Gülümser Sokak üzerinde gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Üzülmez' e ve ekibine teşekkür etti.

Kartepe genelinde yol iyileştirme düzenlemelerinde yaya güvenliğini de ön planda tutan çalışmalara öncelik verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Eksikliğini gördüğümüz güzergahlarda yol iyileştirme çalışmaları kapsamında yaya kaldırımı yapım ve onarım çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. İlçe halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız havaların müsaitliği ölçüsünde son jızla devam edecek." dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Kaldırım Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement