Kartepe Dekoratif Işıklarla Bezeniyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe Dekoratif Işıklarla Bezeniyor

Kartepe Dekoratif Işıklarla Bezeniyor

Kartepe Belediyesi ilçenin estetik görünümüne katkı sağlamak adına ana arter güzergahlarda dekoratif ışıklandırma çalışması yaptı.

18.01.2014 14:52

Kartepe Belediyesi ilçenin estetik görünümüne katkı sağlamak adına ana arter güzergahlarda dekoratif ışıklandırma çalışması yaptı. Kartepenin dört bir köşesindeki cadde ve sokak aydınlatmaları ile ilçedeki değişim ve gelişim geceleri de farklı bir görünüme kavuşturulmuş olacak.

Kartepe ilçesinin sahip olduğu değerleri, hayata geçirdiği projelerle süsleyen Kartepe Belediyesi, kent estetiğine yönelik çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Sağladıkları hizmetlerle Kartepenin çehresini her geçen gün değiştiren Kartepe Belediyesi, modern şehircilik anlayışı çerçevesinde ana arter güzergahlarda, kavşaklarda ve parklarda led aydınlatmalar yanında renkli ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları yapmakta.

Yapılan ışıklandırma çalışmaları ile görsel güzelliğe katkı verilirken yenilenen aydınlatmalarla da tasarruf sağlanması da hedeflenmekte. Kış ve yaz turizminin önemli merkezlerinden olan Kartepe genelinde yürütülen dekoratif ışıklandırma çalışmaları Derbent, Arslanbey, Köseköy, Sarımeşe, Balaban, Avluburun, Acısu, Eşme, Ketenciler, Şirinsulhiye, Suadiye, Uzuntarla ve Karatepe Köylerinde gerçekleştirilecek.

Gerek ilçenin kimliğini ön plana çıkarması gerekse ilçenin görsel güzelliklerini artıran hizmetleri gece de görünmesine katkı veren ışıklandırma çalışmaları ile ilgili Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kullanışlı, estetik, dayanıklı, ekonomik ve çevreye uyumlu bir dekoratif ışıklandırma çalışması ile ilçemizin görselliğine katkı vermeye çalıştık. Turizm ile özdeşleşen ilçemize yakışan bir çalışmaya daha imza attığımızı düşünüyorum. Önemli kavşak, ana arter güzergahları kapsayan bu düzenlenin halkımızın da beğenisini topladığına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Dekoratif Işıklarla Bezeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement