Kaski'den Su Kesintisi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Kaski'den Su Kesintisi Uyarısı

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Talas ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde ana şebeke ve depo bağlantısı yapılacağı için su kesintisi olacağı belirtildi.

20.07.2016 15:59

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, Talas ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde ana şebeke ve depo bağlantısı yapılacağı için su kesintisi olacağı belirtildi.

Su kesintisinin, 21 Temmuz Perşembe (yarın) günü yapılacağını belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "Ana şebeke ve depo bağlantıları esnasında, Talas Mevlana Mahallesi ile Erenköy Mahallesinde kısmi, Han, Harman, Tabla Kaya, Kiçiköy, Bahçelievler, Yenidoğan Mahallelerinin tamamında su kesintisi yapılacak. Saat 07.00'da başlayacak kesinti 20.00'da sona erecek. Çalışmalar sırasında Erhan caddesinin bir kısmı trafiğe kapatılacağı için vatandaşlarımız alternatif güzergahları kullanabilecekler," dedi.

Batukan; bu mahallelerde ikamet eden vatandaşların su kesintisinden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaski'den Su Kesintisi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement