Kasların Sırrı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Kasların Sırrı Ortaya Çıktı

Kasların Sırrı Ortaya Çıktı

Çağatay Ulusoy'un iki ayda kaslı vücut yapmasının sırrı sadece spor değilmiş.

16.08.2012 08:51  Güncelleme: 18:13

Çağatay Ulusoy'un iki ayda kaslı vücut yapmasının sırrı sporla birlikte kullandığı ilaçlarmış.

Oyuncu Çağatay Ulusoy iki ay gibi kısa bir süre kaslı bir vücut yapıp adonis kaslarını ortaya çıkarmıştı. Çağatay Ulusoy, spor yaparak iki ayda böyle bir vücuda sahip olduğunu açıklamıştı. İddialara göre Çağatay Ulusoy yalnız spor yapmamış.

Ünlü oyuncu yaz öncesi spor yaparken hocaların da teklifiyle çeşitli ilaçlar ve iğneler kullanmış. Ulusoy, kısa süre içeririsinde de kaslı bir vücuda sahip olmuş. Kıvanç Tatlıtuğ ise sadece spor yaparak baklavalı bir vücuda kavuşmuştu.

YAKIŞIKLI OYUNCUYU KIZLARDAN KORUSUN DİYE KORUMA TUTULMUŞTU

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'ın genç kız hayranları, geçen gün Etiler'deki "Adını Feriha Kaydum" dizisinin setini bastı.

Önceki gün "Adını Feriha Koydum" dizinin sezon final bölümün çekildiğini duyan Çağatay Ulusoy'un genç hayranları, dizinin çekildiği Etiler'deki seti adeta kuşatma altına aldılar. Yakışıklı oyuncuyu kızlardan koruması için özel koruma bile tutuldu.

Genç kızların yoğun ilgisine maruz kalan Çağatay Ulusoy, set dışına korumalarıyla ancak çıkabildi. Setin bulunduğu sokak, genç oyuncunun hayranlarıyla doldu taştı. Korumaların bu sırada yemek yemek için dışarıya çıkan oyunculardan sadece Çağatay Ulusoy'un etrafını sarması dikkat çekerken, Hazal Kaya ile Ceyda Ateş'in ise bu durumu şaşkınlıkla izlediği gözlerden kaçmadı.

 

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Kasların Sırrı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement