Kastamonu Kara Saplanan Para Aracını Afad ve Umke Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Kara Saplanan Para Aracını Afad ve Umke Kurtardı

Kastamonu Kara Saplanan Para Aracını Afad ve Umke Kurtardı

Kastamonu'da etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, kar nedeniyle yoldan çıkan bir bankaya ait para yüklü aracı AFAD ve UMKE ekibi kurtardı.

03.01.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, kar nedeniyle yoldan çıkan bir bankaya ait para yüklü aracı AFAD ve UMKE ekibi kurtardı. Kastamonu'da aralıklarla yağan kar yağışının ardından yollar karla kaplandı. Yüksek kesimlerde ulaşımda da aksamalar meydana geldi. İnebolu ilçesi Çuha Doruğu mevkisinde giden bir bankaya ait para yüklü minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak kara saplandı. Aracının yardımına, o sıradan oradan geçen AFAD ve UMKE ekibi koştu. Kastamonu'dan İnebolu'da bulunan banka şubesine para taşıdığı belirtilen araç ekipler tarafından çekilerek kurtarıldı

İNEBOLU'DA ÇATILAR ÇÖKTÜ

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi'nde kar kalınlığının yaklaşık bir metreye ulaştığı Boyran Mahallesi'nde bulunan bir çay bahçesinin çatısı biriken karların ağırlığına dayanamayarak çöktü. Karadeniz Mahallesi'nde bulunan bir kereste fabrikasının çatısı da kar nedeniyle yıkıldı. İlçe merkezinde bulunan Karayolları 152'inci Şube Şefliği'ne ait garaj ile bir işyerinin önündeki garajın çatıları da biriken karlar nedeniyle çökerek hasar gördü. Etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçede yarın okullar 1 gün süreyle tatil edildi..

5 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Kastamonu'da etkili olan kar yağışının ardından Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin ve Cide ilçelerinde eğitim 2 gün süreyle tatil edilirken, Abana ilçesi'nde ise eğitime 1 gün ara verildi.

FOTOĞRAFLAR

Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Kara Saplanan Para Aracını Afad ve Umke Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement