Kastamonu Üniversitesi Rektörü Başkan Dinç'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Başkan Dinç'i Ziyaret Etti

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Başkan Dinç\'i Ziyaret Etti

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti.

19.06.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Seyit Aydın, Mahalli İdareler Seçimleri'nde üçüncü kez seçilerek Belediye Başkanı olan İrfan Dinç'i tebrik ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı İrfan Dinç'in çalışmalarına ve Çankırı'ya yapılan hizmetlere değinen Aydın, gelişen ve modernleşen bir şehir gördüklerini ifade etti.

Kastamonu ve Çankırı arasındaki ilişkileri hatırlatan Aydın, kurumsal olarak daima işbirliği içerisinde olacaklarını ve birlik içerisinde çalışacaklarını belirtti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de kendilerine yapılan anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, Kastamonu ile Çankırı'nın dostane ilişkilerini daha da ileri seviyelere taşıyacaklarını söyledi.

İki şehrin tarihi birlikteliğini hatırlatan Başkan Dinç, "Kastamonu ve Çankırı tarih boyunca birlikte hareket eden ve mücadele veren fedakar ve cefakar insanların şehirleri. Bu anlamda birlikteliğimiz çok eskilere dayanıyor. Bizler birlik olarak iki şehrin de gelişmesi ve yükselmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olacağız. Kastamonu ve Çankırı'yı hak ettikleri yerlere birlikte taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ve Belediye Başkanı İrfan Dinç birbirlerine çini işlemeli hediyeler verdiler. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu Üniversitesi Rektörü Başkan Dinç'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement