Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri - Yarı Final - Son Dakika
Spor

Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri - Yarı Final

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Güreşlerden genel ve detay görüntüler Tartışmadan görüntüler Ali Gürbüz'ün sevinç yaşaması Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi'nce 91'incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde yarı finalde rakiplerini yenen Ali Gürbüz ile Serhat Gökmen finale yükseldi.

19.05.2016 20:26

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Güreşlerden genel ve detay görüntüler

Tartışmadan görüntüler

Ali Gürbüz'ün sevinç yaşaması Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi'nce 91'incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri'nde yarı finalde rakiplerini yenen Ali Gürbüz ile Serhat Gökmen finale yükseldi.

Büyükmandıra Şehir Stadı'nda gerçekleştirilen organizasyonda, yarı finalde Ali Gürbüz ile Orhan Okulu, Serhat Gökmen ile Salih Dorum arasında kıyasa mücadele gerçekleşti.

Güreşçilerin normal sürede Ali Gürbüz ile Orhan Okulu arasında normal sürede yenişemeyen güreşçiler puanlamaya gitti. Puanlamada da sonuç alamayan güreşçiler altın puanlamada Gürbüz rakibini yendi.

Serhat Gökmen ile Salih Dorum arasındaki karşılaşmada puanlamada Gökmen'in üstünlüğü ile tamamlandı.

Finalde Gürbüz ile Gökmen karşılaşacak.

Öte yandan Gürbüz ile Okulu karşılaşması sırasında iki güreşçinin destekçileri arasında kavga çıktı. Kavga jandarma ekiplerinin müdahalesi ile önlendi.

Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri - Yarı Final
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri - Yarı Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement