Kavuk Sende" Kış Sohbetleri Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Kavuk Sende" Kış Sohbetleri Büyük İlgi Görüyor

Akşehir Belediyesi'nin başlattığı "Kavuk sende" kış sohbetleri mahallelerde devam ediyor.

14.12.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir Belediyesi'nin sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği "Kavuk sende" kış sohbetleri büyük ilgi görüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğrugöz Mahallesi'ndeki programa Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Belediye Başkan yardımcıları Türkan Pınar Çiğdem, Mevlüt Yiğit, belediye meclis üyeleri, AK Parti Akşehir ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Akkaya, programın açılışında yaptığı konuşmada, ikincisini düzenledikleri "Kavuk sende" kış sohbetlerinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, bir fincan kahvenin 40 yıl hatırının olduğu günlere dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Tenkolojinin ilerlediğini, yaşam seviyesinin yükseldiğini ancak insanlar arasındaki iletişimin zayıfladığını ifade eden Akkaya, şöyle konuştu:

"Buna bağlı olarak insanların birbirine vefası, minneti azaldı. Bu bakımdan böyle bir kahvenin 40 yıl hatırı olduğu günlere döndürerek televizyondan uzaklaştırıp, birbirimizi ziyaret ederek, sohbet ederek dertleşerek, adeta birbirimize psikoterapi yaparak, güzel vakit geçireceğimiz, kahve ikram edeceğimiz hatırlı günlere inşallah döneceğiz. Bu sebeple bu programımızı Akşehirimizin 55 mahallesinde uygulayacağız. Sizlerin de interaktif katılımlarıyla bu programların daha renkli geçeceğini düşünüyoruz."

Türk Halk ve Sanat Müziği dinletisi, sıra yarenleri gösterisinin sunulduğu fıkra ve eski hatıraların anlatıldığı etkinlikte çeşitli ikramlarda bulunuldu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavuk Sende' Kış Sohbetleri Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement