Kaya Çilingiroğlu, Taraftara Küfür Etti - Son Dakika
Spor

Kaya Çilingiroğlu, Taraftara Küfür Etti

Kaya Çilingiroğlu, Taraftara Küfür Etti

Telegol programının yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş maçında yaptığı yorumlardan dolayı kendisine hakaret edenlere, küfürle karışılık verdi.

12.04.2014 11:31  Güncelleme: 11:35

TV 8'in yayından kaldırdığı Telegol programının yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, Twitter hesabından kendisine edilen yoğun hakaretlere küfür ederek karşılık verdi.

BEŞİKTAŞ MAÇI KAYA'YI KIZDIRDI

Süper Lig'de dün akşam oynanan ve 1-1 sona eren Torku Konyaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili yaptığı yorumlardan dolayı siyah-beyazlı taraftarlar tarafından eleştirilen ve hakarete uğrayan Kaya Çilingiroğlu, kendini tutamadı ve ağzını bozdu.

KÜFÜRE KÜFÜRLE KARŞILIK VERDİ

Beşiktaş maçı hakkında yaptığı yorumlara gelen yoğun tepkiler üzerine Çilingiroğlu, kendisine hakaret edenlere küfürle karşılık verdi.

İŞTE ÇİLİNGİROĞLU'NUN O TWEETİ;


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kaya Çilingiroğlu, Taraftara Küfür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • yako2k3: kufredersen kufur yemeyı de sındıreceksın. adam hakkını savunmus. 9 0 Yanıtla
  • Selooo: Adam haklı bı Beşiktaş takımındaki bu beceriksiz futbol yoksunu adamlar yüzünden bırakın takımı Beşiktaş semtinden soğudum ne kadar 3'ü lig adamı var hepsi bizde hala bunlara adam diyen bilim ve Fikret ormanın aklına şaşim ne at gözlüğü varmış adamlarda temizleyin şu kadroyu yeter Allah aşkına cidden yeter. Bıktık. 5 0 Yanıtla

Advertisement