Kaya: Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisine Sıkılmıştır - Son Dakika
Güncel

Kaya: Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisine Sıkılmıştır

Kaya: Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisine Sıkılmıştır

Ağrı'da, miting düzenlediği sırada silahlı saldırıya uğrayan Milletvekili Adayı Cemal Kaya, "Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine sıkılmış bir kurşundur." dedi.

05.05.2015 17:15  Güncelleme: 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan ve miting düzenleyen Bağımsız Milletvekili Adayı Cemal Kaya, "Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine sıkılmış bir kurşundur." açıklamasını yaptı.

"BİZE SIKILAN HER KURŞUN AĞRI'YA SIKILMIŞ BİR KURŞUNDUR"

Konuyla ilgili seçim irtibat bürosunda açıklama yapan Ağrı Bağımsız Milletvekili adayı Cemal Kaya:

"Demokrasi adına hoş olmayan bir olay. Biz, mitingi yapmak için Taşlıçay ilçemize gittik. Normal seyrinde miting devam ederken aşağıdan bize kurşun sıkıldı. Taşa tutulduk. Bütün araçlarımızın camları kırıldı. Elhamdülillah kimse yaralanmadı. Bu sıkılan kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine sıkılmış bir kurşundur. Biz bir seçim yapıyoruz. Biz demokrasi adına bir seçim yapıyoruz. Milletvekilli seçiyoruz. Biz düşman değiliz. Türkiye'de yaşayan bütün insanlar barış ve kardeşlik içerisinde seçimi geçirsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Fakat ne olduğunu bilmediğimiz bir şekilde bazı arkadaşların oturduğu bölgeden taş yağmuru ve kuruşuna tutulduk. Bize sıkılan kurşun Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her insanına sıkılmış bir kurşun olarak değerlendiriyoruz. Bize sıkılan kurşun, Ağrı'ya sıkılmış bir kurşundur."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaya: Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisine Sıkılmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kalpsiz kurt: ağrının dibine sırrıyı gönderdik onun adamlardır ağrıda müslümana oy çıkmaz ağrı ermeni yuvasıdır yüzde 30 müslüman var ağrıda gerisi gavur 1 0 Yanıtla
  • DoguBABA: Hadi Lennon 0 0 Yanıtla

Advertisement