Kayacıklılar Devlete Duacı - Son Dakika
Yerel

Kayacıklılar Devlete Duacı

Kayacıklılar Devlete Duacı

Muğla Seydikemer ilçesi Kayacık Mahallesi’nde Bozalan, Ballık ve Çobanalanı Mevkileribne yapılan 5,5 km uzunluğundaki asfalt vatandaşları sevindirdi.

24.10.2015 16:05

Muğla Seydikemer ilçesi Kayacık Mahallesi'nde Bozalan, Ballık ve Çobanalanı Mevkileribne yapılan 5,5 km uzunluğundaki asfalt vatandaşları sevindirdi. Yazın tozdan kışın çamurdan kurtulan çevre sakinleri "Allah devletimize zeval vermesin" diyerek dua ettiklerini söylediler.

Çatak Mahalle merkezinden başlayarak Güney ve Martı mevkilerine ve oradan da Kayacık Mahallesinde uzanan 4.500 metre uzunluğundaki asfalt çalışmalarından sonra Kayacık Mahallesinde de toplamda 5.500 metre uzunluğunda asfalt dökümü gerçekleştirildi. Kayacık'a bağlı Ballık ve Bozalan ile Cemalan Yaylasının yolu olan Çobanalanı Mevkilerinin asfalta kavuşması vatandaşları mutlu etti.

Mahalle sakinleri adına görüşlerini dile getiren Mehmet Süpürgeci, "Hiç yolumuz yoktu, asfaltımız da geldi. Çok mutluyuz" diye konuştu. Mahallesinde 5.500 metre uzunluğunda asfalt döküldüğünü kaydeden Kayacık Muhtarı Halil İbrahim Sağın, "Mahallemiz çok geniz ve dağınık bir mahalle. Bu yıl 5 km'nin üzerinde asfalt döküldü ve kalan kısımların da önümüzdeki yıl döküleceğinden eminiz. Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayacıklılar Devlete Duacı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement