Kayak Eğitim Alan 160 Öğrenciye Katılım Belgeleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Kayak Eğitim Alan 160 Öğrenciye Katılım Belgeleri Verildi

Kayak Eğitim Alan 160 Öğrenciye Katılım Belgeleri Verildi

Hakkari'de,kayak kursuna katılan yaşları 8 ile 12 arasında değişen 160 öğrenciye katılım belgesi verildi.

12.02.2015 14:07  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatilinde Hakkari merkez ve Yüksekova ilçesinde kayak kursuna katılan yaşları 8 ile 12 arasında değişen 160 öğrenciye katılım belgesi verildi.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 26 Ocak- 6 Şubat 2015 tarihleri arasında açılan Kayak Temel Eğitim Kampı'nda, Hakkari ve Yüksekova ilçesinde 160 öğrenciye 15 gün süreyle kayak eğitimi verildi. Eğitimini tamamlayan 160 çocuk için de bir türen düzenlendi. Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Kayak İl Temsilcisi Turgut Besi, Antrenörler, Sporcular ve aileleri katıldı.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güldal, geleneksel olarak her yıl yarıyıl tatilinde temel eğitim kayak kampı açtıklarını söyledi. Güldal, "Kampta bu yıl il merkezinde alp disiplini ve Yüksekova ilçemizde kayaklı koşu olmak üzere 2 dalda 160 sporcuya eğitim verildi. Bu yıl ki sporcularımızın çoğu ilk kez kayakla tanıştı. Bu sene kayakla tanışan miniklerimizi spora kazandırmak ve bu vesileyle de topluma kazandırarak yeni başarılarda elde edeceğimizi umuyorum" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayak Eğitim Alan 160 Öğrenciye Katılım Belgeleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement