Kayapınar Belediyesi Ramazan Öncesi Denetimleri Artırdı - Son Dakika
Yerel

Kayapınar Belediyesi Ramazan Öncesi Denetimleri Artırdı

Kayapınar Belediyesi Ramazan Öncesi Denetimleri Artırdı

Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan ayı öncesi üretim yapan işyerlerinde denetimlerini artırdı.

04.06.2016 19:31

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan ayı öncesi üretim yapan işyerlerinde denetimlerini artırdı. Eksiklikleri bulunun birçok işyeri ceza kesti. Denetimler ay boyunca devam edecek.

Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan ayı öncesi denetimlerini artırdı. Zabıta ekipleri fırın, market ve gıda üretimi yapan 165 iş yerinde denetim yaptı. Denetimlerde genel temizlik, fiyat, son kullanma tarihleri, personel sağlık karne kontrolü, iş kıyafeti, iş yeri ruhsatı ve işyerlerinde zabıta yönetmenliği hükümlerine uygunluk gibi detaylara bakıldı. Denetimlerde belirtilen kurallara uymayan 19 işyerine cezai işlem yapılırken,70 iş yeri eksikliklerin giderilmesi için uyarı yapıldı.

Ramazan Ayı Boyunca Denetim Yapılacak

Denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Başkan Yardımcısı Başkan Yardımcısı Hasan Güngör, "Belediye olarak halkın sağlığı için denetimlerimiz süreklilik arz ediyor. Ancak Ramazan ayı dolasıyla denetim ekip sayısını ve denetimleri artırdık. Halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Halkımızın gördükleri eksiklikler hakkında bizleri bilgilendirme duyarlılığını göstermelerini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kayapınar Belediyesi Ramazan Öncesi Denetimleri Artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement