Kayapınar'dan Ücretsiz Beden Eğitimi Kursu - Son Dakika
Spor

Kayapınar'dan Ücretsiz Beden Eğitimi Kursu

Kayapınar\'dan Ücretsiz Beden Eğitimi Kursu

Kayapınar Belediyesi üniversitelerin spor yüksekokulları bölümüne hazırlık yapan öğrenciler için açılan ücretsiz kursuna bu yıl 150 öğrenci katılıyor.

16.06.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8'ncisi yapılan üniversitelerin spor yüksek okulları bölümüne hazırlanan öğrencilere yönelik verdiği ücretsiz hazırlık kursları başladı.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi'nde açılan ücretsiz kurslara bu yıl 150 öğrenci başvuru yaptı.

Hazırlık kursuna katılan öğrencileri Kayapınar Belediye başkan yardımcıları Nesrin Tavşan, Hasan Güngür ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kardaş ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kardaş,"Eşit olmayan koşullarda sınavlara hazırlanan gençlerimize katkı amaçlı yaptığımız hazırlık kursunun bu yıl sekizincisi yapıyoruz. Bu günü kadar yaptığımız kurslarımıza katılan öğrencilerin başarı ortalaması yüzde atmışın üzerinde. Bu büyük başarının bu yılda tekrarlanacağı inancındayız. Bu günü kadar kurslarımıza katılan 450'den fazla gencimiz üniversite kazandı. Bu yılki çalışmaları tamamlanan spor tesisimizde yapmanın başarıyı daha çok artıracağı kanısındayız"şeklinde konuştu.

Belediye tarafından verilen ücretsiz kurslara katılan öğrencilerin spor malzemeleri belediye tarafından karşılandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kayapınar'dan Ücretsiz Beden Eğitimi Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement