Kaybolan Alzheimer Hastası Baba, Canlı Yayın Sayesinde Buldu - Son Dakika
Güncel

Kaybolan Alzheimer Hastası Baba, Canlı Yayın Sayesinde Buldu

Alzheimer hastası baba, hastanenin bekleme salonunda televizyon izleyen vatandaşların dikkati sayesinde bulunarak kızına kavuştu.

08.10.2015 18:41  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayıp 85 yaşındaki alzheimer hastası, hastanenin bekleme salonunda televizyon izleyen vatandaşların dikkati sayesinde bulundu.

4 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Çorlu Devlet Hastanesi'nin bekleme salonunda bulunan televizyondan canlı yayınlanan bir programı izleyen vatandaşlar, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde oturan ve kendisinden 4 gündür haber alınamayan alzheimer hastası İsmail Akyol'un salondaki sandalyelerin üzerinde uyuduğunu fark etti. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine program görevlileri, hastane polisini arayarak bilgilendirdi.

"BABAMI ARAMAYA KARAR VERDİM"

Polisin yaptığı incelemede, yaşlı adamın kayıp olarak aranan Akyol olduğunu belirledi. Sağlık kontrolünden geçirilen Akyol, polisin çağrısıyla Çorlu'ya gelen kızı Gülten Poyraz'a teslim edildi. Poyraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babasının 4 gün önce gece gezmeye çıktığını ve eve dönmediğini belirterek, şunları söyledi: "İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ve bildiğim her yere babamın kaybolduğunu bildirdim. Bir de televizyonda canlı yayınlanan programa katılarak babamı aramaya karar verdim.

"BABAMI BULDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Buraya çıktığımda bulunacağına inanıyordum. Bir süre sonra Çorlu Devlet Hastanesi'nden duyarlı bir vatandaş, canlı yayında kayıp olarak aradığım babamın Çorlu'da olduğunu söyledi. Ekiple geldik babamı bulduğumuz için çok mutluyum."

Kaybolan Alzheimer Hastası Baba, Canlı Yayın Sayesinde Buldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaybolan Alzheimer Hastası Baba, Canlı Yayın Sayesinde Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kürt Kızı : madem Alzheimer hastası gece ne işi var dışarıda 0 2 Yanıtla
  • ......: müge anlıda cıktı kadın iyi olmuş bulundu aman kimse kaybolmasın 1 0 Yanıtla
  • Tc: Atv iyiki var müge anlı tedekkurederim 0 0 Yanıtla

Advertisement