Kayınpedere Damadından 6 Kurşun - Son Dakika
Güncel

Kayınpedere Damadından 6 Kurşun

Kayınpedere Damadından 6 Kurşun

Balıkesir'in Bandırma ilçesi'nde tartıştığı eşinin sürekli olarak babasının evine gitmesine sinirlenen Gürkan Salı (29) bugün yolda görüp tartıştığı Kayınpederi Zafer Oktay'ı (61) kurşun yağmuruna tuttu.

02.10.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesi'nde tartıştığı eşinin sürekli olarak babasının evine gitmesine sinirlenen Gürkan Salı (29) bugün yolda görüp tartıştığı Kayınpederi Zafer Oktay'ı (61) kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan Oktay hastaneye kaldırılırken kaçan Gürkan Salı ise gözaltına alındı.

Bandırma'da yaşayan Gürkan Salı tartıştığı eşi T Salı'nın (27) bir kez daha babasının evine gitmesine sinirlendi. Bugün Haydarçavuş Mahallesi Sevgi Yolu üzerinde Kayınpederi Zafer Oktay ile karşılaşan Gürkan Salı, Oktay ile eşi yüzünden tartıştı sonra kavga etti. Bu sırada belinde bulunan ruhsatsız tabancayı çıkartan Gürkan Salı kayınpederineateş etti. Vucuduna isabet eden kurşunlar ile ağır yaralanan Zafer Oktay ilk müdahalesi çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafnıdan olay yerinde yapıldıktan sonra Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Zafer Oktay ameliyata alındı. Olay yerinde yapılan incelemede altı adet boş kovan bulunurken kaçan Gürkan Salı ise kısa sürede polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması devam eden Gürkan Salı ifadesinin ardından "Adam öldürmeye tam teşebbüs" suçundan adliyeye çıkartılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayınpedere Damadından 6 Kurşun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement