Kayıp Balıkçılardan Birinin Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika
Güncel

Kayıp Balıkçılardan Birinin Cesedine Ulaşıldı

Kayıp Balıkçılardan Birinin Cesedine Ulaşıldı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Sarısu sahilinde, altı gün önce zıpkınla balık avlamak amacıyla girdikleri denizde kaybolan iki arkadaştan birinin cesedine ulaşılırken diğer şahsın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

06.07.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Sarısu sahilinde, altı gün önce zıpkınla balık avlamak amacıyla girdikleri denizde kaybolan iki arkadaştan birinin cesedine ulaşılırken diğer şahsın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

İzmit'te esnaflık yapan Mahmut Atalan (45) ile arkadaşı Kadır Işık(39), 1 Temmuz günü akşam saatlerinde gittikleri Kandıra Sarısu'da, iftarlarını açtıktan sonra zıpkınla balık avlamak için denize girdi ve iki arkadaştan bir daha haber alınamadı. Yaklaşık 6 gün devam eden arama kurtarma çalışmaları sonucu Kadir Işık'ın cesedine ulaşıldı. Denize girdikleri Sarısu sahilinden 10 kilometre uzaklıktaki Kefken Kayalıkları mevkisinde kayalıklara sıkışan bir ceset gören ekipler cesedi bota alarak kıyıya çıkarttı.

Yapılan incelemelerin ardından cesedin İzmit Abdurrahman Yüksel caddesinde yufka üretimi ve satışı yapan bir işyerinin sahiplerinden Ali Işık'ın oğlu Kadir Işık'a ait olduğu tespit edildi. Işık'ın cenazesi botla Sahil Güvenlik Komutanlığı'na, buradan da otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Birlikte balık avlamak için girdikleri denizde kaybolan iki arkadaştan İzmit sanayi sitesinde işyeri bulunan Mahmut Atalan'ı arama çalışmaları devam ediyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Balıkçılardan Birinin Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement