Kayıp Kadın İçin Kurumlar Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Kadın İçin Kurumlar Seferber Oldu

Kayıp Kadın İçin Kurumlar Seferber Oldu

Balıkesir’in Dursunbey ilçesine bağlı Ericek Mahallesinde önceki gün tarlasına giden yaşlı kadın tüm aramalara rağmen bulunamadı.

10.07.2015 11:33

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Ericek Mahallesinde önceki gün tarlasına giden yaşlı kadın tüm aramalara rağmen bulunamadı. Yaşlı kadını kurumlarda çalışan gönüllüler arayacak.

Dursunbey'e bağlı Ericek Mahallesinde ikamet eden İsmi Çay'dan (85) 48 saattir haber alınamıyor. Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Çay'ı köyün çeşitli bölgelerinde arayan jandarma ve AFAD ekipleri yaşlı kadına tüm ulaşamadı. Köpekler ve helikopter kamera ile taranan bölgede ulaşılamayan kadın için Dursunbey Kaymakamı ve Belediye Başkanı gönüllü ekiplerin oluşturulmasını istedi. İlçede faaliyet gösteren Orman İşletme Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, jandarma, polis, kaymakamlık, belediye, İlçe Tarım Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ekipleri, Belediye Sosyal Yardım ekipleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Dursunbey Motosiklet Grubu gibi kurumlardan yaklaşık 70 kişi de bugün arama çalışmalarına katılacak.

Dursunbey Belediyesi önünde toplanan gönüllülere arazi şartları ve kaybolan kadın hakkında bilgi veren Dursunbey İlçe Jandarma komutanı Mehmet Ayça, aranacak bölgenin zorlukları hakkında ekipleri bilgilendirdi. Sabah saat 9.30 ve 10.30'da Belediye önünden Ericek'e hareket eden ekipler tüm bölgede arama çalışması gerçekleştirecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Kadın İçin Kurumlar Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement