Kayıp Kişi 17 Gün Sonra Bulundu - Son Dakika
Yerel

Kayıp Kişi 17 Gün Sonra Bulundu

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde 22 Nisan'da kaybolan Selamet Yıldız, 17 gün sonra bulundu.

09.05.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Büyükorhan ilçesi Tekerler Mahallesi'ndeki evinden 22 Nisan'da ayrıldıktan sonra 17 gündür haber alınamayan 49 yaşındaki akli dengesi yerinde olmayan Selamet Yıldız, Harmancık ilçesine bağlı Alutça Mahallesinde bulundu.

Çocukluğunda kaybolan ve bir gece dağda kaldığı için akli dengesi bozulan Selamet Yıldız (49), 22 Nisan'da ayrıldığı evine bir daha dönmemişti. Bunun üzerine ailesi tarafından jandarmaya kayıp ihbarında bulunulmuştu.

Yıldız'ın, 24 Nisan'da Büyükorhan girişinde ve Doğancı Barajı yakınında görüldüğünün iddia edilmesi dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Arama Kurtarma ekibi ile İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından bölgede arama çalışması başlatılmış. Köpeğin de kullanıldığı aramalarda, Yıldız'a ulaşılamamıştı.

Selamet Yıldız'ın babası Halil Yıldız, oğlunun bulunduğuna çok sevindiğini belirtirken, "Vatandaşlarımızın duyarlılığına çok teşekkür ediyorum. Vermiş olduğumuz kayıp ilanları işe yaradı, dün Alutça Mahallesinde olduğuna dair bizi aradıklarında dünyalar bizim oldu oğlumuza tekrar kavuştuğumuz için son derece mutluyuz." diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayıp Kişi 17 Gün Sonra Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement