Kayıp Kişinin Cesedi Foseptik Çukurunda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Kişinin Cesedi Foseptik Çukurunda Bulundu

Kayıp Kişinin Cesedi Foseptik Çukurunda Bulundu

Ailesinin 11 ay önce kayıp ihbarında bulunduğu kişinin cesedi, bir evin bahçesindeki foseptik çukurunda bulundu.

18.03.2014 12:14  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesinin 11 ay önce kayıp ihbarında bulunduğu kişinin cesedi, bir evin bahçesindeki foseptik çukurunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'da yaşayan Salmaş ailesi, yaklaşık 11 ay önce polise aile bireylerinden Mehmet Emin Salmaş'ın (45) kaybolduğunu bildirdi.

Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, Mehmet Emin Salmaş'ın, son olarak Adana'da kendisini Orhan olarak tanıtan A.Y (41) ile görüştüğünü belirledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Salmaş'ın görüştüğü A.Y'yi bilgisine başvurduktan sonra serbest bıraktı. Görüşmedeki ifadelerinden şüphelenen ekipler, yaklaşık 10 aylık takibin ardından A.Y'yi cinayet zanlısı olarak Küçükdikili Kavaklı Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

Alınan bilgiler doğrultusunda şüphelinin evinin bahçesindeki foseptik çukurunu iş makinesiyle açtıran ekipler, başı vücudundan ayrılmış bir ceset buldu. Olay yeri inceleme ekipleri de çukurdan çıkarılan toprak ve atıkların arasında tırmıkla kemik parçaları aradı. Ceset, otopsi için cenaze aracıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bir kargo şirketinde çalıştığı belirlenen A.Y'nin, yaklaşık bir yıl önce eşinden ayrıldığı ve tek başına yaşadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Kişinin Cesedi Foseptik Çukurunda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement