Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Çukurda Bulundu, Kızı ile Sevgilisi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Çukurda Bulundu, Kızı ile Sevgilisi Gözaltına Alındı

Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Çukurda Bulundu, Kızı ile Sevgilisi Gözaltına Alındı

Gaziantep'te, geçen ay tedavi gördüğü hastaneden çıkarıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 78 yaşındaki Ali Sönmez'in, foseptikte cesedi bulundu.

26.10.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, geçen ay tedavi gördüğü hastaneden çıkarıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 78 yaşındaki Ali Sönmez'in, foseptikte cesedi bulundu. Polis, Ali Sönmez'in kızı 32 yaşındaki Fatma Sönmez ve sevgilisi 37 yaşındaki Mahir Öztürk'ü gözaltına aldı. Geçen hafta özel bir televizyon kanalına çıkan İbrahim Sönmez'in babasının bulunmasını istediği sırada programa telefonla bağlanan kızı Fatma Sönmez, babasını ilişkilerine karşı çıkan sevgilisinin kaçırdığını söylemişti.

Oğuzeli İlçesi'ne bağlı Doğanpınar Mahallesi'nde oturan Ali Sönmez, tedavi gördüğü hastaneden, geçen 5 Eylül günü kendisiyle aynı adı taşıyan torunu Ali Sönmez ve 2 kişi tarafından kimseye bir bilgi verilmeden çıkarıldı. Bu gelişmenin ardından güvenlik güçleri ve yakınları yaptığı aramada aynı adı taşıyan dede ve toruna ulaşamadı. Aramaların sonuç vermemesi üzerine 10 gün önce Ali Sönmez'in oğlu İbrahim Sönmez, bir televizyon programına çıkarak babasının hastaneden kaçırıldığını ve hayatından endişe ettiğini söyleyerek bulunmasını istedi.

Bu sırada programa telefonla bağlanan kayıp Ali Sönmez'in kızı Fatma Sönmez, babasını ilişkilerine karşı çıktığı için aynı mahallede yaşadığı sevgilisi Mahir Öztürk'ten hırpalamasını söylediğini ifade etti. Fatma Sönmez, babasının hastaneden yeğeni, sevgilisi ve ismini bilmediği bir kişi tarafından kaçırıldığını da ifade etti.

Bu gelişme üzerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri Fatma Sönmez'i gözaltına alırken, diğer ismi geçen şüphelilere ise ulaşamadı. Fatma Sönmez de polise verdiği ifadede babasının ve kaçıranların nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Bunun üzerine adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadın sığınma evine konuldu.

Soruşturmayı yürüten polis, dün gece kadının kayıp olan sevgilisi Mahir Öztürk'ü, Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde gizlendiği evde yakalayarak gözaltına aldı. Mahir Öztürk, sorgusunda Ali Sönmez'i hastaneden birlikte çıkardıkları ismini İbrahim olarak bildiği Suriyeli kişinin öldürdüğünü ve Oğuzeli'nin Doğukyol ile Ekinveren mahalleleri arasındaki bir tarladaki fosseptik çukuruna attığını söylediğini ifade etti.

Bunun üzerine tarlaya giden ekipler yaptığı çalışma sonunda Ali Sönmez'in cesedine ulaştı. Foseptikten çıkartılan Sönmez'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri de Mahir Öztürk'ün yanı sıra sığınma evine yerleştirilen sevgilisi Fatma Sönmez'i sorguladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamada cinayeti kabul etmediği öğrenilen sevgililer, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi.

Öte yandan polis olaya adı karışan Ali Sönmez'in kendisiyle aynı ismi taşıyan torunu ve İbrahim isimli Suriyeli'nin bulunmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Yaşlı Adamın Cesedi Çukurda Bulundu, Kızı ile Sevgilisi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement