Kaymakam Çetin Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çetin Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Çetin Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, inşaatı devam eden 16 derslikli Anadolu Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu.

20.09.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, inşaatı devam eden 16 derslikli Anadolu Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu.

Varto'da yapımına başlanan ve inşaatı devam eden 16 derslikli Anadolu Lisesi binası ve 300 kişilik pansiyon inşaatında İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner ve şube müdürleri Abdulnasır Sever ve Ömer Faruk Tunç ile beraber incelemelerde bulunan Kaymakam Çetin, inşaatların bir an evvel bitirilmesi talimatını vererek, yüklenici firma sahibinden işin acilen bitirilmesini istedi. Kaymakam Çetin, "Yüklenici firma zamanında ve uygun bir şekilde görevini yapmaktadır. Önümüzdeki sezonda 400-500 öğrencimiz burada eğitim öğretim görecek. Hem Varto ilçesinin hem de dışarıdan gelecek öğrencilerimiz burada eğitim öğretimlerini tamamlayacaklar. Ancak malumunuz memleketimiz kış memleketi, bu işlerin acilen yapılması gerekmektedir. Devletimizin verdiği imkanlar sürekli vardır. Bu imkanları güzel bir şekilde kullanmamız gerekmektedir. Çok güzel 16 derslikli bir okul inşaatımız ve 300 kişilik pansiyon binamızın inşaatları devam ediyor. Bu inşaatlarımızın bir an evvel faaliyete geçirilmesi ve tamamlanması için yüklenici firma ile gerekli görüşmeleri yaptık. Anadolu Lisesi öğrencilerimiz şimdilik geçici olarak eğitim öğretimlerine başka bir binamızda devam etmektedir. Okulumuz ve pansiyon inşaatlarımız bir an evvel tamamlanırsa Anadolu Lisesine giden öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz rahata kavuşacaktır. Bu okulumuzun yapımında emeği geçen Başbakanımıza ve bakanımıza ve diğer ilgili şahısların hepsine teşekkür ederim. Vartolu hemşehrilerime hayırlı olsun" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çetin Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement